Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ı hiç böyle havalı görmemiş olabilirsiniz!..

Nurgül Yeşilçay’ı hiç böyle havalı görmemiş olabilirsiniz!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –  Hem televizyon ekranlarında, hem tiyatro sahnesinde, hem de sinemada adından söz ettiren oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir süredir ayrı kaldığı beyaz perdeye Kim Bu Aile adlı komedi yapımla geri dönüyor.

Kim Bu Aile, kahkaha, heyecan ve drama öğelerinin her birini içinde barındıran hikayesiyle, senenin en keyifli filmi olmaya aday. nInstagram hesabında filmin tanıtımını yayınlayan Nurgül Yeşilçay paylaşımına; “Ay Menekşe’nin havasını yesinler. Geliyoruz Ekim’de’ notunu düştü.

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, Kim Bu Aile?’de yine ses getirecek bir rol ile seyirci karşısına çıkacak. Filmin ilk tanıtımlarında Yeşilçay, karakter imajı ile dikkat çekti.

 

Filmde canlandırdığı ‘Menekşe’ karakteri için saçlarını sarıya boyatan oyuncu o dönem yaptığı açıklamada; “Bu saçlar Menekşe’ye çok yakıştı” demiş ve çekimler boyunca çok eğlendiklerini ve bunun seyirciye geçeceğini  sözlerine eklemişti.

Kim Bu Aile?, 7 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini alacak. Yapımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği filmin yönetmenliğini Bedran Güzel, senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer üstlendi. Hikayesiyle sinemaseverlerin yüzündeki gülümsemeyi eksiltmeyecek Kim Bu Aile?, oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak.

Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli ve Fatih Al da yer alıyor.

Mizah unsuru yüksek olan filmdeki aksiyon sahneleri de dikkat çekecek. Kim Bu Aile?’nin aksiyon yönetmenliğini film için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta yönetmen Youn Dae-Won, görüntü yönetmenliğini ise Türkiye sinemasının önemli isimlerinden Jean-Paul Seresin üstlendi.