Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni sezondaki sürprizi Bir Küçük Gün Işığı dizisi olacak!

atv’nin yeni sezondaki sürprizi Bir Küçük Gün Işığı dizisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de uzun süreli dizilere alışkın olan izleyiciler yeni sezonda gelecek olan yeni dizileri de büyük bir merakla bekliyor. Bu projelerden birisi de Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi.

Seray Kaya’dan sonra Berk Oktay’ın da başrolde yer alması ile birlikte diziye olan ilginin daha da çok arttığını söylemek gerekiyor. Mahkum isimli diziden erken ayrıldığı eleştirileri alan Seray Kaya, yeni sezonda bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

atv'nin yeni sezondaki sürprizi Bir Küçük Gün Işığı dizisi olacak! 8

Düğün organizasyonları yapan Elif karakterinde izleyeceğimiz Seray Kaya, yine farklı bir rol ile yine izleyicileri şaşırtmaya geliyor. Yasak Elma dizisinde iki sezon kalan ve başarılı performansı ile de alkış alan Berk Oktay’ın Savaşçı dizisi de hesaba katıldığı zaman son 6 yıldır ekranda yer aldığı gözüküyor.

Berk Oktay da yeni sezonda yine bir televizyon dizisi tercihinde bulunarak yoğun çalışma temposundan rahatsız olmadığını göstermiş oldu. 2007 yılında setlere adım atan Berk Oktay, o tarihten bu yana aslında her yıl bir dizi ile hayranlarının karşısında olmayı alışkanlık haline getirdi.
Oyuncu 15 yıldır birbirinden farklı roller ile ekranda ilgi gören ve özel izleyici kitlesi bulunan bir isim haline geldi.

atv'nin yeni sezondaki sürprizi Bir Küçük Gün Işığı dizisi olacak! 9

Destan, Kuruluş Osman, Yalnız Kurt ve Kardeşlerim isimli dizileri devam ettiren atv, gelecek sezonda 3 diziye daha ekranında yer verecek. İşte kış sezonu için düşünülen 3 yeni diziden birisi de Bir Küçük Gün Işığı olacak.

atv’nin yaz dönemi için Sevmek Zamanı, Gül Masalı ve İçimizdeki Ateş dizilerini de yayına aldığını ve bu projelerden hangisinin devam edip hangisinin de ekrana veda edeceği net değil.

Ancak bilinen bir gerçek var ki, atv uzun süreli dizilerin kanalı ve Bir Küçük Gün Işığı da bu anlamda güçlü bir çıkış yapar ise şaşırmamak gerekiyor.

Fırat Soykök karakteri ile Bir Küçük Gün Işığı dizisinde yer alacak olan Berk Oktay başarılı bir iş adamı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.