Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un desteği ile Alp Akar kendini yetiştirdi!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un desteği ile Alp Akar kendini yetiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi sadece başarılı bir proje değil, aynı zamanda Alp Akar için güzel bir okul oldu… Oyunculuk konusunda birçok tecrübe kazanan Alp Akar, 5 yaşında başladığı bu yolculukta 11 yıldır önemli bir çıkış yakaladı.

Volkan ve Asya karakterlerinin oğlu Ali olarak çok da iyi performans gösteren Alp Akar, henüz 16 yaşında ve daha yolun çok başında bir isim. Ancak şimdiden büyük deneyimler elde etti ve iyi bir öğrenme süreci içinde bulunuyor.

Sette öğrendiklerini kendi hayatına da yansıtan ve disiplinli bir şekilde dersleri ile çekimler arasında bir uyum yakalayan Alp Akar, ayrıca Sadakatsiz dizisinde büyük destek gördü.

Hem yetenekli hem de tanınmış oyuncularla aynı seti paylaşmanın farkını yaşayan ve bundan önemli kazanımlar çıkartan Alp Akar, hem Cansu Dere hem de Caner Cindoruk’un kendisine çok destek olduğunu söyledi.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un desteği ile Alp Akar kendini yetiştirdi! 8

Oyunculuğun aile ve arkadaş ilişkilerine de verimlilik getirdiğine değinen Alp Akar, dizi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Sadakatsiz’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi iki büyük oyuncuyla aynı sahneyi paylaşma fırsatı buldum. Beni her zaman desteklemeleri ve cesaretlendirmeleri bir yana, bana öğrettikleri hem kariyerime hem de gelişimime katkı sağlıyor. Onlar sayesinde sabırlı olmayı öğrenerek hayatımı ve ilişkilerimi en iyi şekilde organize etme yeteneği kazandım. Kitap okumayı, yüzmeyi, bisiklete binmeyi ve arkadaşlarımla dinlenmeyi, ailemle doğanın içinde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Oyunculuk tüm bunları yapmama engel olmadığı gibi zamanı iyi yönetmemi de sağlıyor.”

Yetenekli ve tanınmış oyuncularla aynı seti paylaşarak oyunculuk kariyerine yeni halkalar eklediğini kaydeden Oyuncu Alp Akar, sette geçirdiği her sürenin kendisini hedefine yaklaştırdığını düşünüyor.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un desteği ile Alp Akar kendini yetiştirdi! 9

Seti kendisi için bir okul gibi gören Alp Akar, 2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisi ile başladığı bu yolculukta yaşadıkları hakkında şunları söyledi:

“Sette geçirdiğim her süre beni hedefime daha çok yakınlaştırıyor. Seti bir nevi okul gibi görüyorum. Oyunculuk kariyerim 2011’de Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle başladı. Ardından birkaç dizi ve film projesinde yer aldım. Edindiğim tecrübe ile çocuk oyuncu olarak başladığım kariyer yaşamımda genç oyunculuğa terfi ettim. Sadakatsiz dizisi ise kariyerimde bir dönüm noktası oldu. Yalnız Türkiye’de değil İspanya’da da geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. İspanyol kamuoyundan çok güzel yorumlar alıyorum.”