Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı’nın yayın günü belli oldu!

ATV’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı’nın yayın günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri birer birer yayına girmeye başlarken, henüz başlamayanların da tarihi belli oluyor. Bunlardan sonuncusu ATV’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı oldu.

Dram yüklü bir aşk masalı olan Gül Masalı’nın başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alıyor. Dizi izleyiciyi güllerin memleketi Isparta’ya götürecek. Dizinin ilk sahneleri ise İstanbul’da çekildi.

Tanıtımları paylaşılan dizinin yayın tarihi de belli oldu. Buna göre Gül Masalı’nın ilk bölümü 19 Haziran Pazar akşamı ATV ekranında izleyiciyle buluşacak. Böylece Gül Masalı pazar akşamlarını dolduracak.

 

ATV’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı’nın yayın günü belli oldu! 7

Gül Masalı’nın hikayesiyle ilgili çok fazla bilgi yok. Gelen bilgiye göre dizi, Toprak ve Gonca’nın acılarla dolu aşk hikayesini anlatacak. Güçlü bir dram hikayesinin ön plana çıktığı Gül Masalı’nda, şehir hayatı yaşayan Gonca’nın Isparta’ya gidişi ile başlayan bir aşk öyküsü ekranlara taşınacak.

Dizinin setinden gelen fotoğraflar Gül Masalı’na ilgiyi her geçen gün biraz daha artırıyor. Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca hayranlarının fotoğrafların altına yaptıkları yorumlardan çifti daha şimdiden benimsedikleri göze çarpıyor.

Dizide Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisine, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Gül Masalı, ATV’nin Sevmek Zamanı’ndan sonraki dram yüklü ikinci yaz dizisi olacak. Geçen yaz benzerlerinden farklı olarak dram içerikli Kalp Yarası’nı ekrana getiren dizi büyük bir başarı elde etmişti.