Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Disney Plus lansman gecesinde Can Yaman protestosu anlamsızdı!

Disney Plus lansman gecesinde Can Yaman protestosu anlamsızdı!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay -Disney Plus’ın açılış gecesine basın mensuplarının Can Yaman protestosu damga vurdu. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin katıldığı gecede, Can Yaman’ı protestosu eden magazin gazetecileri ünlü oyuncuyla röportaj yapmadı.

Gazeteciler, Can Yaman salona girdiğinde arkalarını döndü, kameraları indirdi ve herhangi bir soru sormadı. Hatta bir gazeteci “O İtalya’nın yıldızı ya Türk basınına ihtiyacı mı var?” diye Can Yaman’ın arkasından seslendi.

Gazetecilerin bu protestosu Can Yaman hayranları tarafından da tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada, “Kendilerine saldıran ünlülerin peşinden koşan basın mensuplarının Can Yaman’a karşı aldıkları tavır tuhaf değil mi? Kameralarınızı kıranların ağzından iki laf almak için bi tarafınızı yırtan siz değil miydiniz? Can Yaman’ı çekememenizin sebebi ne?” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Disney Plus lansman gecesinde Can Yaman protestosu anlamsızdı! 45

Gelen tepkiler üzerine magazin muhabiri Mehmet Akif Yaman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yaman açıklamasında Can Yaman’a neden tepki gösterdiklerini şu sözlerle ifade etti; “İtalyan medyasına, kaldırımlarda röportaj veren ve kendi ülkesinde magazin medya emekçilerinin omuzuna dokunarak geçiştiren yiğido. Emin ol can atacağız haberini yapmak için.”

Akif Yaman, kendisine selam veren Can Yaman’ın selamını almadığını da sözlerine ekledi. Can Yaman’ın, hiç beklemediği bu protesto karşısında şaşkınlığa uğradığı gözlendi. Gazetecilerin bu protestosu sadece Can Yaman hayranları değil herkesin tepkisine yol açtı.

Kariyerine bir yıldan uzun süredir İtalya’da devam eden Can Yaman, uzun bir aradan sonra ilk kez Türkiye’de dizi çekecek. Can Yaman, Disney Plus için çekilecek El Turco isimli dizide rol alacak.