Ana sayfa Sosyal Medya Atakan Hoşgören, yeni atv dizisiyle omuzlarına çok zor bir yük aldı!

Atakan Hoşgören, yeni atv dizisiyle omuzlarına çok zor bir yük aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atakan Hoşgören, 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve son dönemin en dikkat çeken genç yeteneklerinden birisi haline geldi. 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizideki Ali Tekelioğlu karakteri ile akıllarda yer edinen oyuncu, ayrıca Akıncı ve Sana Söz isimli projelerde de önemli tecrübeler kazandı.

Atakan Hoşgören adına İçimizdeki Ateş isimli yeni atv dizisinin büyük bir önemi var. Kariyer basamaklarını hızlı çıkan oyuncu, başrolün yükünü omuzlarında ilk olarak bu projede hissedecek. Ege Şahin karakterini canlandıracak olan Atakan Hoşgörün, bir hayli heyecanlı ve sabırsızlıkla da dizinin yayınlanmasını bekliyor.

Avukatlık okuyan ve staj için de bir hukuk bürosuna katılan gençlerin yaşadıkları olayların ekrana geleceği İçimizdeki Ateş dizisi hem bir gençlik yapımı olarak öne çıkacak hem de bir hukuk dizisi olma özellliği taşıyacak.

Ege karakterinden bahseden Atakan Hoşgören, “Ege, yapmak istediklerini imkanı olmadığı halde yapıyor. Hiçbir şeye imkanı yoksa, onu imkanlı hale getiriyor. İmkansızı başarıyor diyebiliriz.. Beni çeken buydu Ege’de. Rolü kabul etme sebeplerimden birisi de buydu” şeklinde konuştu.

Atakan Hoşgören, yeni atv dizisiyle omuzlarına çok zor bir yük aldı! 7

İnsanların kendi yaşamlarında tek bir hayatlarının olduğunu ama oyuncuların birçok farklı hayatı projelerde yaşayabildiğini hatırlatan Atakan Hoşgören, Ege karakterini de hayatının içine katmak istediği için bu projede bulunmayı istediğini söyledi.

İzleyiciler ekranda çok renkli ve mücadeleci bir karakter görecek. Ege rolünde Atakan Hoşgören hayatının en önemli fırsatlarından birisini elde etti.

Karakter dizinin hikayesine yön verecek birisi ve bu noktada da genç oyuncunun omuzlarına büyük bir sorumluluk yüklenmiş durumda.