Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, yakında büyük bir sürpriz yaparsa şaşırmayın!

Bergüzar Korel, yakında büyük bir sürpriz yaparsa şaşırmayın!

tarafından zk zk

elevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, arka arkaya dünyaya gelen iki çocuğu Han ve Leyla’nın doğumları nedeniyle uzun süredir ekranlarda yok. Dijital bir platformun bir dizi projesine başlamak üzereyken oğlu Han’a hamile olduğunu öğrenmişti. Han 1 yaşına geldiğinde ise kızları Leyla’ya hamile kalmıştı.

Kasım ayında üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç, aldıkları bir kararla Londra’da da bir ev kurdular. İkili çocuklarıyla İngiltere’ye giderek yeni evlerinde yaşamaya başladılar.

Bergüzar Korel, hayranları, takipçileri, sevdikleri ile Londra’daki hayatlarından zaman zaman kesitler sundu, videolar çekti ve takipçilerine yeni hayatlarından bahsetti.

Önce iki oyuncunun Türkiye’yi bırakıp İngiltere’ye yerleştikleri düşünüldü ancak Halit Ergenç, böyle bir durumun söz konusu olmadığını, işleri olduğu sürece Türkiye’de olacaklarını. Gelip gideceklerini belirttiği açıklamasıyla hayranlarının da içine su serpti.

Bergüzar Korel, yakında büyük bir sürpriz yaparsa şaşırmayın! 9

Bir süre önce yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından çiftin İstanbul’da oldukları görüldü. Korel, meslektaşı olan ünlü arkadaşlarıyla buluşmalarından kareleri paylaşırken, İngiltere’den döndüklerini de gösterdi.

Vatanım Sensin dizisinden sonra ekranlara gelmeyen oyuncunun, yeni bir dizide rol alıp almayacağı büyük merak konusu. Bergüzar Korel, hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı geçtiğimiz günlerde.

Bergüzar Korel, yakında büyük bir sürpriz yaparsa şaşırmayın! 10

Sosyal medyadan takipçileriyle hasret gideren Bergüzar Korel’in son paylaşımı, akıllara yeni bir dizi projesini getirdi! Instagram’dan yaptığı paylaşıma yazdığı mesaj ile oyuncunun önümüzdeki günlerde bir sürpriz yapacağı anlaşıldı. Yeni bir başlangıç, bir proje için kolları sıvadığı anlaşılan oyuncu, konuyla ilgili net bir bilgi vermedi ancak niyetler bir diziden yana!

Kısa bir süre içinde sosyal medyada daha çok görüleceğini notuna ekleyen Bergüzar Korel, merakları artırdı. İşte Korel’in instagram’dan yaptığı o paylaşımda yazdı mesaj…

Bergüzar Korel, yakında büyük bir sürpriz yaparsa şaşırmayın! 11

“Ne zamandır bir şey paylaşamıyorum. Gün gelecek 24 saat yetmeyecek deselerdi abartmayın yahu derdim.

Kesin bilgi YETMİYOR. Bin şükür bugünümüze. O ayrı. Sağlığımız ile ağzımızın tadı yerinde olsun evlatlarımızla her şeye yeterim ben. Benim için hem çok yoğun hem de heyecanlı zamanlar başlıyor.

Hayatım eskisine göre çok daha mobil çok daha programlı olmak zorunda. Programlı olmak tamam ama şu hareketli hale alışmak biraz zaman alacak sanırım. Az bi zaman sonra buralarda daha çok görüşeceğiz. Beklemede kalın.”