Ana sayfa Sosyal Medya Avcı dizisi için sete çıkmaya hazırlanan oyuncu Uğur Güneş sosyal medyada gündem oldu!

Avcı dizisi için sete çıkmaya hazırlanan oyuncu Uğur Güneş sosyal medyada gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Yılmaz Akkaya’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Uğur Güneş  üçüncü sezon ortasında hikayeye veda etti.

Son olarak da getiğimiz sezon Esra Bilgiç ile birlikte Kanunsuz Topraklar isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, bu projeyle de yine hayranlarını mest eden bir performans ortaya koydu.

Oyuncunun ismi şu sıralar TRT1’in Avcı isimli yeni dizisiyle birlikte anılıyor. Aksiyon ve polisiye türündeki dizide ‘Hakan’ isimli karaktere hayat vermeye hazırlanan oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Avcı dizisi için sete çıkmaya hazırlanan oyuncu Uğur Güneş sosyal medyada gündem oldu! 7

Oyuncunun son instagram paylaşımına hayranlarından yorum yağdı. Yüzlerce yorum alan fotoğrafa, “Doğdu güneşim”, “Karizmatik”, “Uğurum güneşim” ve “Özlemişim” şeklinde yorumlar yapıldı.

Bazı hayranları da oyuncuya yeni dizisinin ne zaman başlayacağına dair sorula yöneltti. Uğur Güneş yakında yeni dizisi Avcı için sete çıkacak.

Kuruluş Osman ve Destan gibi etkili dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film tarafından çekilecek Avcı da ‘Hakan’ isimli bir asker rolünde izleyeceğimiz Uğur Güneş, devleti için mücadele eden, düşmana karşı sahada savaşan kahramanların yeniden hatırlanmasını sağlayacak.

Ön hazırlıkları devam eden Avcı dizisinin hikayesinde bir dönem çok konuşulan savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerin de yer alacağı ortaya çıktı. Bu da gösteriyor ki, Avcı dizisi yakın döneme ilişkin bazı olayların arka planında neler yaşandığına yönelik olarak ekran başındaki izleyicilere yeni bir yaklaşım sunacak gibi görünüyor.