Ana sayfa Dizi İzle Avlu 12. Bölüm – Deniz’in İntikamı

Avlu 12. Bölüm – Deniz’in İntikamı

tarafından ker_def

Avlu dizisi 2. sezonuyla Star TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Avlu 2. sezonu 12. bölümle başladı. Kadrosundaki başarılı isimler ve sürükleyici hikayesi ile dikkat çeken Avlu dizisinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece başrolde yer alıyor. Dizinin hayranları merakla yeni sezonu bekliyordu. Yeni sezonun çok vahşi ve çok kanlı geçeceğine yönelik fragmandaki görüntüler heyecanı artırmıştı. Avlu dizinin 2. sezonu yine müthiş bir başlangıca imza attı. İzleyiciler diziyi adeta soluksuz izledi. 12. bölümün yayınlanmasının ardından youtube’da önemli sahneler kısa kısa paylaşıldı.

Videoda 12. bölümde yayınlanan önemli sahnenin detaylarını bulabilirsiniz.

Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur gibi önemli isimlerin de yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda “İftarlık Gazoz” ve “Dondurmam Kaymak” gibi projelere imza atan Yüksel Aksu oturmakta.

Avlu dizisi 12. bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser.
Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:
Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı