Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 30. Yeni Bölüm 3. Fragmanı İzle! Deniz’in en masum hali!

Avlu 30. Yeni Bölüm 3. Fragmanı İzle! Deniz’in en masum hali!

tarafından ker_def

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde Avlu’da büyük kavga var! Torununu bulamayan Kudret, büyük bir kavgaya hazırlanıyor. Bebeği Deniz’in kaçırdığını düşünen Kudret, cezaevinde yeni bir savaş başlatıyor. Deniz ise Kudret’in başlattığı bu savaşta, yanındakilerle birlikte mücadele verecek. Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanında ortaya çıkan bu detaylardan sonra yeni bölüm de merakla beklenmekte.

14 Şubat Perşembe günü izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya hazırlanan Avlu dizisinin yeni bölümünden 3. fragman da yayınlandı. Videodan yeni bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 29. bölümde neler yaşanmıştı? Ayrıntılar şöyle:

Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz’i şoke etmiştir. Azra’nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra’ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.