Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 33. Bölüm 2. Fragman İzle! Kudret’in bıçakladığı Deniz öldü!

Avlu 33. Bölüm 2. Fragman İzle! Kudret’in bıçakladığı Deniz öldü!

tarafından ker_def

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadığı Avlu dizisinin 33. bölüm tanıtımı yayınlandı. Star TV’de ekrana gelen dizinin son bölümünde Kudret, Deniz’e büyük bir tuzak kurmuş ve cezaevinin tüm elektrikleri kesildikten sonra yanındakilerle birlikte koğuşu basmıştı. Aynı anda hem Deniz’i hem de Azra’yı ortadan kaldırmak için ince bir plan yapmıştı.
Dizinin 32. bölüm tanıtımında Kudret’in Deniz’i şişlediği sahne ve aynı anda Azra’nın saklandığı yerde kurşun yağmuruna tutulmasıyla sırtından vurulduğu görülmüştü. 32. bölümün final sahnesinde Kudret Deniz’i şişledi. Karanlıkta arkadan yaklaşan Kudret, Deniz’in sırtından şişi geçirdi ve önden çıktığı görüldü. Herkes donup kalırken Deniz, yere düştü. Azra’nı da sırtından vurulduğu görüldü.

33. bölüme olan heyecanı arttıran bu sahnelerden sonra yayınlanan tanıtımda Deniz’in can çekiştiği bir sahne ekrana getirildi. İzleyicileri çok etkileyen bu sahnelerin ardında 33. yeni bölümden 2. fragman da yayınlandı. Fragmanda herkesi şoke eden detaylar var. Yardıma gelenler Deniz’in gözlerini kapatıyorlar… Yani Deniz’in öldüğü gösteriliyor. Hapishane müdiresi Zerrin de kötü haberi veriyor, “Deniz’i kaybettik”… Azra ise Deniz’in kızı Ecem ile kavuşmasını düşünüyor ve mezarına gidiyor. Azra, sokaklarda öyle başı boş dolaşıyor. Kudret ise istim üstünde, jandarmalar arama yapıyor… Peki Deniz gerçekten öldü mü, yoksa bu bir ters köşe mi? İzleyiciler merakla 33. bölümü bekliyor. Videodan 33. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:
Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı