Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 43. bölüm 2. fragmanında Azra’dan Deniz’e okkalı tokat!

Avlu 43. bölüm 2. fragmanında Azra’dan Deniz’e okkalı tokat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları Avlu dizisinin yeni bölümünde çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Avlu dizisinin 43. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Azra’nın Deniz’e bir şey olmasından çok korktuğu anlar fragmana yansıdı.

Azra kızgınlığını Deniz’e tokat atarak gösterdi ve “Ya sana bir şey olsaydı” diye söylendi.Kudret ise eline silahı aldı ve tetiğe bastı. Kurşun kime isabet etti merak konusu oldu.

Videodan 43. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

43. bölümde başka neler yaşanacak?

Cezaevinde isyan çıkaran mahkumların Zerrin’i istemesiyle patlak veren olaydan sonra Deniz, dışarı çıkma kararı almıştı. Azra’nın tüm engellemelerine rağmen Zerrin’le buluşmak isteğini iletmiş ve kabul edilmişti. Ancak cezaevinin etrafındaki özel harekatın komutanı, Deniz için ‘vur’ emri vermişti.

Yeni bölüm için heyecanı arttıran bu gelişme sonrasında, 43. bölüm ilk fragmanında Zerrin’in bir şekilde cezaevinde esir alındığı görülmüştü.

Deniz’in, bu oyuna gelmediği ve Zerrin’i de alarak içeri tekrar girdiği, temsili bir mahkeme kurulduğu, savcı ve bazı bürokratların karşısında Zerrin’in “Ben yaptım” dediği anlar dikkat çekti. Bu sırada cezaevine girmeye çalışan polisin, kapıları patlattığı anlar da Zerrin’in itirafının yarım kalıp kalmayacağı da merak konusu.