Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu 5 Nisan 2. bölümde çok çarpıcı anlar yaşanacak! İlk tüyo geldi! Korkunç olay şok etti!

Avlu 5 Nisan 2. bölümde çok çarpıcı anlar yaşanacak! İlk tüyo geldi! Korkunç olay şok etti!

tarafından zk zk

Avlu 5 Nisan 2. bölümde çok çarpıcı anlar yaşanacak! İlk tüyo geldi! Korkunç olay şok etti! 8

Olaylar sırasında karnından bıçaklanmış halde yerde yatan cezaevi müdürü Nilah’in yanı başında bulunan Deniz, kameraların da çalışmadığı ortamda görünen o ki suçlu olarak görülecek.

Nihal’in karnından bıçaklanmış halini bölüm sonunda gördük ama ölüp ölmediğini henüz fragman yayınlanmadığı için henüz bilemiyoruz.

Ancak eğer ölmüşse, bu durum Deniz için korkunç bir suçlamanın eşiğine getirecek onu. Üstelik herkesin aynı anda onu Nihal’in yanında yerde elleri kan içinde gördüğü bir durumdan kurtarması da pek mümkün görünmüyor.

Avlu 5 Nisan 2. bölümde çok çarpıcı anlar yaşanacak! İlk tüyo geldi! Korkunç olay şok etti! 9

Aslında tamamen masum olan ve bir talihsizlik sonucunda hapse giren Deniz, tam kurtulmak üzereyken bu kez yine hiç bir suçunun olmadığı bir olay yüzünden görünen o ki uzun zaman tutuklu kalacak.

Dizinin en çok dikkat çeken sahnelerinden birisi de Azra ve Kudret’in çeteleri arasında yaşanan ve Nihal’in “Bırakalım birbirlerine düşsünler, suç üstü yaparız” diyerek müdahale etmediği kavga sırasındaki olaylar oldu. Bölüm finaline bağlanan bu sahne, sosyal medyada da çok konuşuldu.

2. bölümle ilgili tüyo geldi!

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)