Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu asıl şimdi başlıyor! Çok fena ters köşeler geliyor!

Avlu asıl şimdi başlıyor! Çok fena ters köşeler geliyor!

tarafından zk zk
Avlu asıl şimdi başlıyor! Çok fena ters köşeler geliyor! 8
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Avlu dizisinin bu hafta 4. bölümü yayınlandı ve diziyi izleyenler Deniz gibi masum, iyi niyetli, dürüst bir insanın nasıl değiştiğini her bölümde görmeye devam ediyor ve edecek.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerinde oynadıkları dizide, iyi ve kötünün birbirine karıştığı, herkesin başka bir travmanın ve acı dolu bir geçmişin ürünü gibi dönüştüğü halleri gözler önüne seriliyor.

Eşiyle yaşadığı tartışmanın sonucunda kızının babasını vurmasıyla suçu üstlenen ve bir anda hayatında ilk kez bir cezaevine giren Deniz üniversite mezunu okumuş, kültürlü bir kadının ilginç dönüşümüne şahitlik ediyoruz adeta.

Kudret ve Azra gibi cezaevinin en tehlikeli ve acımasız görünen iki kadınının ortasında kalan Deniz’in hikayesi, gittikçe bambaşka bir hal almaya başladı.

Avlu asıl şimdi başlıyor! Çok fena ters köşeler geliyor! 9

Eşinin şikayetçi olmamasından sonra bir hafta içinde cezaevinden çıkmayı bekleyen Deniz, bir anda cezaevi müdürünün ölümünden sorumlu tutulmuştu.

Önce müebbetle yargılanan Deniz, bu hafta avukatının esaslı savunmasından sonra delillerin incelenmesi için yeni mahkeme tarihini beklemeye başladı ve tahliye olacağına dair umutları arttı.

Masumiyetinin ispatlanmasına az zaman kaldığını düşünen ve bir an önce kurtulmayı bekleyen Deniz, Azra ve Kudret arasında kalıp olaylara karışmaktansa, bu süreyi sakince beklemek için başka bir koğuşa transferini istedi.

Deniz’in dönüşümü beklenmedik bir şekilde olacak!

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)