Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi, yeni sezonda şok üstüne şok yaşattı!

Avlu dizisi, yeni sezonda şok üstüne şok yaşattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin geçen sezona damgasını vuran dizisi Avlu, ekrana bambaşka bir değişimle döndü…

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece ve Teoman Kumbaracıbaşı’nın paylaştığı Avlu dizisinin yeni sezon ilk bölümünde, kızını kaybeden Deniz’in yaşadığı dram ve dönüşümü izledik.

Bir annenin evladının yok yere öldürülmesiyle cezaevinde yaşadığı dram, herkesin içini acıttı. Kızının intikamını almak için plan kurmaya başlayan Deniz, Kudret’in ölmeyip yeniden cezaevine dönmesiyle şoka uğradı. Yoğun bakımdan çıkan Kudret, başka bir cezaevine nakil beklerken, yeni cezaevi müdiresi Zerrin’in özel ricasıyla yeniden aynı yere getirildi.

Kudret’in de kendi yaşadığı acıyı yaşamasını isteyen Deniz, Azra’dan yardım istedi. Azra önce bulaşmak istemese de vicdanı el vermedi. Azra’nın verdiği telefonla eşini arayan Deniz, onu en hassas noktasından vuracak sözler söyledikten sonra Alp’i öldürtme planlarını devreye koymuş oldu.

Kudret, hiç beklemediği halde aynı cezaevine getirilince önce şok oldu. Çetesinin dağıtıldığını ve başka hapishanelere gönderildiğini öğrenen Kudret, yaraları nedeniyle de çok güçsüzdü.

Avlu dizisi, yeni sezonda şok üstüne şok yaşattı! 7

Yeni cezaevi müdürünün sert uyarıları karşısında eski gücünü gösteremeyen Kudret’in, Deniz’in nasıl birine dönüştüğünü anlaması geç olmadı.

Kudret’i gördükten sonra Alp’i öldürme planlarını devreye sokan Deniz, Hakan’ı kızlarının öcünü almaya teşvik etti.

Hakan, Alp’in peşine düştü ve eline aldığı benzin bidonlarıyla Alp’in bulunduğu yeri ateşe verdi.

Haberlere çıkan olayda, yangında bir kişinin cesedinin bulunduğu ve Alp’e ait olabileceği sözlerini duyan Kudret, acı içinde dönüp Deniz’in yüzünü görünce neler olduğunu da anladı.

Deniz, intikamını korkunç bir şekilde almış görünüyor ama cesedin Alp’e ait olduğu ilk bölümde ihtimal olarak verildi.

AKudret öldü mü yaşıyor mu ise yeni bölümde belli oldu. Hastanedeki tedavisinin ardından cezaevine dönen Kudret hayatının en büyük şokunu yaşadı. Eşi Hakan’ı telefonla arayarak kızının intikamını alması için dolduruşa getiren Deniz’in sözleri üzerine, Hakan Kudret’in oğlu Alp’in işyerini yaktı. Kudret ise oğlu Alp’in öldüğünü haberlerden öğrenince büyük bir şok yaşadı.

AVLU’DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ…

Bu arada Avlu dizisinde pek çok dengenin değiştiği de görüldü. Yeni cezaevi müdiresi son derece dikkatli ve titiz bir kadın çıktı. Takıntılı tavırları ve duruşundaki ifadeden, değişik ruh hallerine geçebilecek pek tekin biri olmadığı izlenimi edinilen Zerrin Şahin, kafasında ilginç planlar kurarak cezaevindeki mahkumlara üstünlük sağlamaya çalışan biri.

Psikopat olarak nitelendirilmişti sezon arasında yeni gelecek müdürün. Şimdilik görünen o ki düzen takıntısı olan obsesif ve hijyen hastası olduğu, garip tavırları nedeniyle de mahkumların bile çekindiği biri halinde yeni müdür.

İlerleyen bölümlerde neler yapabileceğini daha net göreceğiz.

Bu arada, sezon sonunda yaşanan cezaevindeki olayda, Rüzgar’ın öldüğünü öğrendi izleyici. Ece Aksel’in oynadığı Rüzgar, ne yazık ki diziden ayrılmış oldu.

Kudret’in yokluğunda Azra, cezaevindeki herkesin üzerinde söz sahibi olmayı başarmış, hatta Kudret’in çetesinden aralarında Naciye’nin de bulunduğu bir kaç kişiyi de fena halde bastırmıştı.

Kudret’in yeniden cezaevine dönmesiyle dengeler bir kez daha değişecek ama Azra için çok zor günler de başlıyor!

Bir kaç yıl sonra cezaevinden çıkma umudu olan Azra, yeni cezaevi müdürü ile restleşince, dışardan bitirmeye çalıştığı okulun sınavlarına da gidemedi. Yeni müdür Zerrin, Azra’yı sindirmek için farklı oyunlar peşinde.