Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Demet Evgar yine döktürdü! Eski aşkıyla hikayesi yürek burktu!

Avlu dizisinde Demet Evgar yine döktürdü! Eski aşkıyla hikayesi yürek burktu!

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de 38. bölümüyle ekrana gelen Avlu dizisinin yeni bölümünde, Deniz, hayatının aşkıyla yıllar sonra yeniden karşılaştı. Diziye Oğuz karakteriyle Ertan Sabah katıldı.

Üst üste iki şok birden yaşayan Deniz, geçmişte ne yaşadıklarını da Azra’ya anlattı.

Hayatında bir tek Oğuz’u sevdiğini söyleyen Deniz, aynı sınıfta okuyup aynı mahallede yaşadıklarını ve aşık olduklarını anlattı.

Televizyongazetesi/Detay

Deniz, herkese tuhaf gelen bir dünyası olduğunu anlattığı Oğuz için “Bir ağaç onun için sadece bir ağaç değildi. Her ağaç bir kişilikti mesela onun için, bir hikayesi olan” sözleriyle Oğuz’un farklı kişilikte birisi olduğunu söyledi.

Büyük bir aşk yaşayan Deniz ve Oğuz’un bu aşkları ne yazık ki ailelerinin araya girmesiyle sarsıcı bir sonla bitmiş.

Oğuz’un ailesinin de kendi ailesinin de bu birlikteliğe karşı koyduğunu söyleyen Deniz, askerliğini yapmak için Silopi’ye giden Oğuz’dan haber alamadığında annesini aradığını ve onun “Oğuz öldü” deyip telefonu kapattığını, kendi annesinin de aynı yanıtı verdiğini anlattı.

Avlu dizisinde Demet Evgar yine döktürdü! Eski aşkıyla hikayesi yürek burktu! 8

Oğuz’la birlikte yaşadığı büyük aşkı gözyaşları içinde Azra’ya anlatan Deniz, öldüğünü sandığı Oğuz’u yıllar sonra karşısında görmenin de büyük şokunu yaşadı.

Bunun Zerrin’in oyunu olduğunu düşünürken, Oğuz’un gerçekten yaşadığını onu ziyarete geldiğinde anladı. Fakat neredeyse şaşkınlıktan hiç bir şey konuşamadı. Deniz, büyük bir şokla Oğuz’un karşısında oturdu.

Birbirlerine uzun uzun bakıp içlerinden konuşan eski aşıklar, kelimeleri dillerine dökemedi. Oğuz, “Seni üzmek istememiştim kusuruma bakma” derken Deniz, teşekkür edip giderken Oğuz’un bir kolunun takma olduğunu gördü.

Deniz, Zerrin’in kendisinin zayıf noktasını aradığını bildiği için şu anda eski bir aşkın acısına düşmenin doğru olmadığını düşünerek Oğuz’u bir daha görmeyeceğini söyledi.

Avlu dizisinde Demet Evgar yine döktürdü! Eski aşkıyla hikayesi yürek burktu! 9

Demet Evgar’ın oyunculuğuna yine övgüler peş peşe geldi!

Her bölümde izleyenleri ekrana kilitleyen bir oyunculuk şöleni yaşatan Avlu’nun yeni bölümünde Deniz’i oynayan Demet Evgar, yine mimikleri, duruşu, bakışı ve beden diliyle oynamaya devam etti.

Evgar’ın eski sevgilisi ile karşılaştığı anlardaki oyunculuğu sosyal medyadan övgülere boğuldu.

Bazı izleyenlerin Evgar’a yorumlarını aynen paylaşıyoruz:

-Demet Evgar’ın oyunculuğu zirvedir. Deniz’in duygu geçişleri, bu muazzam sahne

-Gözleriyle konuşan kadındır demet evgar

-Demet Evgar, sen Türk TV tarihinin başına gelmiş en güzel şeylerden birisin! Her izlediğim de hayran kaldığım her defasında devleşen bir efsanesin.. Ayakta alkışlanası kadın

-Demet Evgar o kadar mükemmel bir oyuncusun ki eski aşkını gördüğünde o hüznü, o ağlamanı o kadar içten yaşadın ki… Ah be Deniz kimse senin gibi bu hayattan bu kadar çekmedi

-Helal olsun Demet Evgar Tebrikler bu bölümde güzeldi

-Demet Evgar yine efsanesin bu nasıl oyunculuk

İşte Oğuz ve Deniz’in geçmişteki hikayesi:

İşte iki aşığın yıllar sonra yeniden karşılaşması: