Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Deniz’in Alp’i öldürmek için yaptığı müthiş planı ortaya çıktı!

Avlu dizisinde Deniz’in Alp’i öldürmek için yaptığı müthiş planı ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın baş rollerinde oynadıkları Avlu dizisinde Deniz, sonunda intikamını aldı.

Kızını öldüren Kudret’in oğlu Alp’i öldüren Deniz, yaptığı planla her seferinde kurtulan Alp’i sonunda tek başına yakaladı.

Üstelik onu kaçamayacağı bir noktaya getirdi.

Naciye’nin kızı Özge’yi evden uzakta bir yerde bulan Deniz, onunla işbirliği yaptı. Özge, Deniz’i Alp ile kaldıkları eve gizlice getirdi.

Deniz, saklandığı yerde bir süre bekledi. Alp’in adamı gittiğinde evde tek kaldıklarında onun önce içkisine bir ilaç boşalttı.

Alp içkiyi içtikten sonra elindeki silahla karşısına çıktı. Kızının intikamını almak için geldiğini söyledi. Alp, onun bunu yapamayacağını söyleyip tahrik etse de Deniz kararlıydı. Ancak bir anlık dalgınlığından faydalanan Alp, silahı aldı.

Avlu dizisinde Deniz'in Alp'i öldürmek için yaptığı müthiş planı ortaya çıktı! 7

Fakat Deniz, aslında bunun da önlemini almıştı. Bir süre Alp ile konuşarak zaman geçmesini sağladı. Bu sırada Alp’te farklı belirtiler görülmeye başlandı.

Alp, elindeki silahın tetiğine dokundu ama silah boştu.

Bir anda yere yığılan Alp’in elleri ayakları tutmamaya, titremeye başladı. Deniz, bu ilacın onu öldürmeyeceğini ama nefessiz kalmanın ne demek olduğunu anlayacağını söyledi. Kızını nefessiz bırakarak öldüren Alp’in de aynı acıyı yaşamasını istiyordu.

Bu sırada Deniz, silaha bir mermi yerleşirdi. Alp’i vurmak istedi ama çok zorlandı. Deniz bir an arkasını döndüğünde Alp yeniden ayağa kalktı. O anda Deniz, hiç düşünmeden silahı ateşledi ve Alp’i kalbinden vurdu.

Deniz daha sonra kızının mezarına gidip, intikamını aldığını söyleyerek göz yaşı döktü.

Kara haber ceza evine tez gitti. Kudret, büyük bir şok yaşadı. Oğlunun cenazesini görmek isteyen Kudret, ona sarılıp ağladı. Ceza evine döndükten sonra da Deniz’in yanında olacak herkesi önden tehdit etti ve artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

İşte Deniz’in Alp’i vurduğu o sahne: