Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Deniz’in müthiş planı! Azra’yı susturan Deniz, büyük bir iş peşinde!

Avlu dizisinde Deniz’in müthiş planı! Azra’yı susturan Deniz, büyük bir iş peşinde!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin yeni bölümü 15 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide sürpriz gelişmeler var.

Nihal müdürü Azra’nın öldürdüğünü itiraf etmesinden sonra dünyası alt üst olan Deniz, her şeye rağmen dost olduğu bir insanın kötülüğünü isteyemeyeceğini anlatıyor Zerrin’e. Deniz, ne yapmış olursa olsun, Azra’dan uzak durmaya da çalışsa, onun arkasından iş çevirmek istemeyecek.

Deniz’in ilk planı Kudret’in olduğu hücreye geçmeyi istemek oluyor. Azra, Deniz’in neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyor.

Avlu dizisinde Deniz'in müthiş planı! Azra'yı susturan Deniz, büyük bir iş peşinde! 7

Bu arada Deniz’in ikinci planı ise şok etkisi yaratacak. 20. bölüm 2. tanıtımında Deniz’in, cezaevinin krokisini çıkardığı görülüyor. Bu sahneler, izleyenlerde Deniz’in hapisten kaçmak için plan yaptığı algısını yarattı.

Azra, Deniz’in başka koğuşa geçmesine şiddetle karşı çıkıyor ve ‘Gidemezsin’ diyerek onu engellemeye çalışacak. Ancak Deniz kararlı. ‘Bir bildiğim var, arıza çıkarma’ diyen Deniz’in planları merak konusu oldu.

Azra’ya ‘Yolumdan çekil’ diyen Deniz, Azra’nın ‘Ne yaptığını biliyorum’ sözlerine de ‘O zaman dokunmayacaksın. Bana borcunu böyle ödeyeceksin’ diyerek onu uzak tutmaya çalışıyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Deniz, planlarını gerçekleştirebilecek mi?

Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda’nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir?