Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde her şey mükemmel giderken, olmaması gereken bir hata yapıldı!

Avlu dizisinde her şey mükemmel giderken, olmaması gereken bir hata yapıldı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin yer aldığı Avlu dizisi sezon finali yaparak yaz arasında izleyicilerine veda edecek.

Perşembe akşamlarının artık flaş dizisi olma özelliğine kavuşan Avlu, müthiş oyunculuk performansları ile adından söz ettirmekte…

Demet Evgar’ın ‘komedi oyuncusu’ imajını yıkıp, dramda da harikalar yaratabileceğini gösterdiği Avlu dizisinde, Ceren Moray ile Nursel Köse de müthiş oyunculuklarıyla alkışı hak ediyor.

Avlu dizisi sezon finali 7 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyici ile buluşacak.

11. bölümüyle veda eden dizi, çok iyi bir performans gösteridiği sırada bir kaç hafta daha devam etmesi beklenirken Haziran’ın ilk haftasında izleyicilerine bir süreliğine veda edecek.

Bu durumun dizi için negatif bir gelişme olduğunu, son haftalarda artık zirveye çıkan ilginin bir kaç bölüm daha sürdürülmesinin dizinin 2. sezonuna daha büyük katkı yapacağını değerlendiriyoruz.

Yani Avlu dizisinin 11. bölümüyle sezon finali yapmasını erken buluyor ve yanlış bir karar olduğunu düşünüyoruz.

Ancak Avlu dizisinin 11. bölümde sezon finali yaparak ara vereceği kesin.

İşte sezon finalinden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz, Ecem’in ölümü ile sarsılır…

Ecem’in ölüm haberi Deniz’i adeta bir enkaza çevirir. Cezaevindeki tüm kadınlar gelen haberle yasa boğulmuştur. Biri hariç… Kudret olan biteni sadece izlemektedir.

Avlu dizisinde her şey mükemmel giderken, olmaması gereken bir hata yapıldı! 7

AVLU DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İçerdeki ölüm sessizliğini bozacak kişi ise Hakan olacaktır. Farkında olmadan sarfedeceği bir kelime Deniz’in bir sonraki hamlesi için kilit bir rol oynamaktadır…