Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde isyan çıkıyor! Deniz, Zerrin’i çok zor bir seçimle baş başa bırakacak!

Avlu dizisinde isyan çıkıyor! Deniz, Zerrin’i çok zor bir seçimle baş başa bırakacak!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin 26. bölümüne, Deniz’in, Zerrin ile tartışması damga vuracak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide Deniz, ceza evinde yaşanan olaylardan Zerrin’i sorumlu tutarak ne yapmaya çalıştığını sorguluyor.

Zerrin’e gözdağı veren Deniz, kaybedecek hiç bir şeyi olmayan insanlardan korkması gerektiğini söylüyor.

Avlu dizisinde isyan çıkıyor! Deniz, Zerrin'i çok zor bir seçimle baş başa bırakacak! 7

Ceza evinde kadınlar isyan çıkarıp dans edip gülüp oynarken, kameradan onları izleyen Zerrin’e “Ne istiyorsun bu insanlardan… Bu dünyada umuduğunu, neşesini kaybetmiş insanlardan kork Zerrin Hanım! Sadece bu cehennemi değil, bütün dünyayı yakarsa bu insanlar yakar” diyerek Zerrin ile bir anlaşma yapmaya çalışacak.

Eğer sunduğu teklifi kabul ederse her şeyi durduracağını söyleyen Deniz, kabul etmez ve içlerinden birine bir zarar gelirse onun kaybedeceğini söyleyecek.

İşte Avlu 26. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz ve Azra Karşı Karşıya!

Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.