Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde neler oluyor? 43. bölümdeki aksiyon başınızı döndürecek!

Avlu dizisinde neler oluyor? 43. bölümdeki aksiyon başınızı döndürecek!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Avlu dizisinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtım, hem akılları karıştırdı hem de 43. bölümde aksiyonu bol sahneler olacağını ortaya koydu.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım ekrana geldi.

Zerrin’i bir şekilde esir alan Deniz, Azra ve beraberindekiler, cezaevinde kurdukları temsili mahkemede savcıların ve bürokratların karşısında onu yargılayacak.

Zerrin’in suçunu kabul ettiği sözleri heyecan yaratırken, yeni bölümden gelen 2. tanıtımda ise Zerrin’in sinir krizi geçirdiği ve kadınların onu tuttuğu görülüyor.

Azra ise kendisini odaya kilitleyip vurulacağı ihtimaline karşı dışarı çıkan Deniz’e okkalı bir tokat patlatıyor.

Avlu dizisinde neler oluyor? 43. bölümdeki aksiyon başınızı döndürecek! 7

Bu arada Kudret ve yanındakilerin koğuşlarından çıktıkları, Kudret’in elindeki silahla Deniz’i tehdit ettiği ve silahın patladığı görülüyor.

Bu sahnelerin ardından Deniz, Azra ve beraberindeki kadınların patlatıcı maddeler hazırladıkları, yüzlerine maske takıp bir odayı yaktıkları görülüyor.

Yeni bölümde aksiyonu bol sahneler izleyenleri bekliyor. Ekran macerasının bitmesine kısa bir süre kala Avlu dizisinde tansiyon gittikçe yükseliyor. Yeni sezonda bir internet platformunda yayınlanması beklenen dizinin ekran finali de görünen o ki çok ses getirecek sahnelerle dolu olacak!

İşte Avlu 43. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Deniz ve Azra için geri sayım başlamıştır. İsyan, yetkililer tarafından verilen süre içinde bitirilmez ise ağır sonuçları olacağı kesindir. Cezaevinden duyulan silah sesleri büyük bir paniğe sebep olur. Son anda yön değiştiren rüzgar kimleri savuracaktır?