Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde sinirleri zıplatan sahne!

Avlu dizisinde sinirleri zıplatan sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin dün akşam 5. bölümü ekrana geldi. Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray’ın başrollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünde herkesi adeta sinir eden bir sahne yaşandı.

Deniz’in kocası ile yaptığı telefon konuşması sonrasında sinirler iyice zıpladı. Sorumsuz, alkolik bir baba ve koca örneği sergileyen Hakan’ın halleri ekran başında diziyi izleyenleri de çok kızdırdı.

Avlu dizisinde sinirleri zıplatan sahne! 8

Geçtiğimiz hafta müzisyen olduğunu öğrendiğimiz ve Bulutsuzluk Özlemi ile sahneye çıkan Hakan, grup içindeki dengesiz tavırları, alkollu bir şekilde sahneye çıkması nedeniyle gruptan da atıldı.

Kızı Ecem’le de doğru düzgün bir ilişki kuramayan ve kızıyla ilgilenmek yerine bunalım takılıp sürekli için Hakan’ı Teoman Kumbaracıbaşı oynuyor.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Deniz’in uğruna hapis yattığı kızı Ecem, annesini dinlemeyip geceleri Kudret’in oğluyla dışarda gezerken, babanın da hiç oralı olmaması, diziyi izleyenleri adeta çıldırttı!

Cezaevinde kızının hayatından endişe eden Deniz, Kudret’in onunla tehdit etmesinden sonra iyice endişe duymaya başladı. Bir şekilde Hakan’ı arayan Deniz, onu uyarmak, kızına sahip çıkması gerektiğini söylemeye çalıştı ancak o sahnelerde sinirler iyice gerildi.

Avlu dizisinde sinirleri zıplatan sahne! 9

Deniz içerde onca zorluğa göğüs germeye çalışırken dışarda yaşanan sorumsuz tavırlar, sosyal medyada izleyenlerin de tepkisine neden oluyor. “Şu Ecem, dizini kırıp oturamadı evde, bu nasıl bir babadır, şunlara bak; kadın içerde neler çekiyor,bunlar sefa sürüyor, hiç değmezmiş bunlar için içeri girmeye” şeklinde pek çok yorum yapılıyor konuyla ilgili.

İşte Deniz ve Hakan’ın sinirleri zıplatan o telefon konuşması: