Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden bomba gibi bir bölüm geliyor!

Avlu dizisinden bomba gibi bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk
Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisinin 5. bölümü 26 Nisan’da yayınlanacak.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin rol aldıkları dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Deniz, yaşadıklarından sonra artık daha akılcı düşünmeye başlarken Kudret ile savaşmanın da yollarını arıyor. Heyecanlı bir bölümün geldiği tanıtımdan da anlaşılıyor.

4. bölüm sonunda Deniz’e gelen telefonda Ecem’in kötü bir oyuna kurban gittiği sanılmıştı. Ancak Kudret’in oyunuyla Ecem’in tecavüze uğradığını sanan Deniz’in endişesinin doğru olmadığı görülüyor. Ecem, Kudret’in oğluyla görüşmeye devam ediyor. Ancak Kudret’in adamları da onları izlemeye devam ediyor. Kudret, koz olarak Ecem’i kullanmaya devam ederken cezaevinde Deniz’e de yeni bir tuzak kurmanın peşinde.

Avlu dizisinden bomba gibi bir bölüm geliyor! 7

Kudret’in çetesinden çok fena bir dayak yiyen Deniz, hücreye konulan Azra’yı kurtarmanın peşinde. Artık Kudret’e karşı Azra’nın yanında durmaya karar verdiği görülen Deniz, kızının dışarda güvende olması içinde kocasını uyarıyor. Bu arada Cezaevi Müdürü Melis de Nihal cinayetini çözmek için yeni ipuçları aramaya devam ediyor. Oktay’dan kuşkulandığını söylüyor.

Nihal’i Deniz’in öldürdüğü iddiasını sürdüren Savcı ise cezaevinde Deniz’e gözdağı veriyor. Bu arada Nihal’in kocası Murat da Deniz’e ona inanmak için bir şartı olduğunu söylüyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz, Kudret ile Azra savaşının ortasında kalıyor!

Çıkan müebbet kararından sonra Deniz’in dünyası bir kez daha başına yıkılır. Diğer mahkumlar ona umut aşılamaya çalışsa da aklında tek bir soru vardır; ‘’Ya kızımı bir daha göremezsem?’’. Azra için de yıllardır ertelediği bir görüşmeyi yapma zamanı artık gelmiştir.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu, onu içten içe öldüren zehri akıtmak için belki de son fırsatıdır. Azra bunun gerginliğini yaşarken dışardan gelen haberler de Kudret’i pimi çekilmiş bir bombaya çevirmiştir. Deniz ise kendini bu ateş hattının tam orta yerinde bulacaktır.