Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden şok ayrılık! Sezon finaline doğru yaprak dökümü başladı!

Avlu dizisinden şok ayrılık! Sezon finaline doğru yaprak dökümü başladı!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Avlu dizisinin dün akşam 39. bölümü yayınlandı. Dizinin sezon sonunda Star TV’deki yayınının biteceği ve 3. sezonda düşük bir ihtimal de olsa başka bir kanalda veya dijital bir alanda yayınlanabileceği şeklinde haberler medyada yer almıştı.

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’deki finale doğru adım adım yaklaşırken Avlu dizisinden de bazı karakterler ayrılmaya başladı.

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde Zerrin’den bilgi almak için onunla yakınlaşan Murat, Deniz’e “Artık ona yakın olmaya dayanamıyorum” itirafını yaptı. Ancak o sırada onları dinleyen Zerrin, Murat’ın amacını da öğrenmiş oldu.

Oktay’ın kaybolmasıyla onun peşine düşen Melis ve Tolga ise bambaşka bir bilgiye ulaştı. Murat’ın cezaevi müdürü olan Nihal’in ölümünde Zerrin’in parmağı olduğunu anladılar. Murat bu şüpheyle silahını alıp Zerrin’in daveti üzerine ona akşam yemeğine gitti.

Avlu dizisinden şok ayrılık! Sezon finaline doğru yaprak dökümü başladı! 8

Ancak hiç tahmin etmediği şekilde Zerrin ondan önce davranmış ve içkisine ilaç koymuştu. Silahını masaya koyup Nihal’in ölümünü soran Murat, bir süre sonra fenalaştı.

Sakince onun ölümünü bekleyen Zerrin, son nefesinde Nihal’i öldürdüğünü Murat’a itiraf etti.

Murat ise can çekişirken Zerrin’e Oktay’ın ölmediğini söyledi ve daha sonra son nefesini verdi.

Bu şok olay sonrasında Murat’ı oynayan Kenan Ece de diziden ayrılmış oldu. Önümüzdeki bölümlerde Özlem’i oynayan Onuryay Evrentan’ın da diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Kenan Ece, diziden ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak veda etti ve şunları söyledi:

“Fotoğrafta olan ve olmayan Avlu’nun tüm yetenekli, çalışkan, eğlenceli kadınlarına sevgiler, selamlar! Bu kadar güzel çekilen bir işte böyle bir oyuncu kadrosuyla çalışmak bir ayrıcalık. Tüm ekip ardaşlarıma, Avlu’da emeği geçen herkese ve ekran başında izleyenlere çok teşekkür ederim!”

Avlu dizisinden şok ayrılık! Sezon finaline doğru yaprak dökümü başladı! 9