Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisini izleyenler resmen duvara çarptı! Bölüm finali şoke etti!

Avlu dizisini izleyenler resmen duvara çarptı! Bölüm finali şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları Avlu dizisinin 32. bölüm final sahnesi, izleyiciyi büyük şoka uğrattı!

Kudret’in oğlunun intikamını almak için sürekli plan yaptığı cezaevinde Deniz ise, başı dertte olan Azra’yı düşünüyordu.

Azra, Zerrin’in kendisine kurduğu tuzağa düşmüş ve Yiğit’i öldürmek suçundan aranıyordu.

Kendisine bu tuzağı kuranları köşe bucak ararken, cezaevinde Deniz de onu kurtarmanın yollarını bulmaya çalıştı. Dudu’nun sevgilisi Hasan’ın köyüne giden Azra, kendisine yardım etmek isteyen Melis ve Erhan’la konuşup teslim olmak için bir iki gün daha araştırmaya devam edeceğini söyledi.

Avlu dizisini izleyenler resmen duvara çarptı! Bölüm finali şoke etti! 8

Bu sırada Kudret’in adamları da Azra’nın izine ulaşmış ve onu ortadan kaldırmak için pusuda bekliyordu.

Yani dün akşam yeni bölümde Kudret, aynı anda hem Deniz’i hem de Azra’yı ortadan kaldırmak için ince bir plan yapmıştı.

Cezaevinin tüm elektriklerini kesen Kudret, yanındakilerle Deniz’lerin koğuşuna gitti. Deniz, bunun bir tuzak olacağını anlayıp önlemini almıştı. Odalar boşaltılmıştı ve Kudret geldiğinde kimseyi bulamadı… Deniz ve beraberindekiler üst kattaydı. Kudret ve Deniz arasında sözlü çatışmalar yaşanırken, Kudret’in, planının tutmaması nedeniyle canı sıkılmıştı.

İşte o anda Hasret her şeyi berbat eden bir davranış sergiledi ve tek başına merdivenlerden indi. Deniz ve yanındakiler onu korumak için koştu. Böylece Kudret’in istediği oldu ve iki karşı grup avluda büyük bir kavgaya tutuştu.

Avlu dizisini izleyenler resmen duvara çarptı! Bölüm finali şoke etti! 9

Dizinin 32. bölüm tanıtımında Kudret’in Deniz’i şişlediği sahne ve aynı anda Azra’nın köydeki evin kurşun yağmuruna tutulmasıyla sırtından vurulduğu görülmüştü.

Dün akşam yayınlanan bölümün final sahnesinde Kudret Deniz’i şişledi. Karanlıkta arkadan yaklaşan Kudret sırtından şişi geçirdi ve önden çıktığı görüldü. Herkes donup kalırken Deniz, yere düştü.

Dizi bu sahneyle final yaptı ancak fragmanda Azra’nın da aynı anda vurulduğu görülmüştü. Fakat bu sahne, 32. bölümde yer almadı ve sadece fragmanda kaldı.

Sosyal medyadan izleyiciler şimdi Azra ve Deniz’in akıbeti konusunda hayli endişeli! Birinden biri ölecek mi, yoksa ikisi birden mi ölecek? Belki de ağır yaralı olarak kurtarılacak ve yaşamaya devam edecekler…

Hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte o heyecanlı son sahne: