Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Ceren Moray’ın imaj değişikliği, yeni sezonla ilgili kafaları karıştırdı!

Avlu dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Ceren Moray’ın imaj değişikliği, yeni sezonla ilgili kafaları karıştırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan ve yeni sezonda Netflix’e geçeceği öğrenilen Avlu dizisinde Azra karakterini oynayan Ceren Moray ve Demet Evgar’ın, yaz sezonunda saçlarını kestirip imaj değişikliği yapması kafaları karıştırdı!

Dizide kızıl saçlarıyla görünen Ceren Moray’ın, saçlarını kendi doğal rengine boyatıp kısacak kestirmesi ve Demet Evgar’ın da kıvırcık uzun saçlarını küt kestirmesi, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı.

İki oyuncunun yeni sezonda yeni bir imajla dizide oynayacaklarını düşündüren bu gelişme sonrasında kafalar da karıştı!

Evgar ve Moray’ın oynadıkları Azra ve Deniz karakterleri, son bölümde cezaevinden kaçmıştı.

oyuncuların imaj değişikliklerinin yeni sezonda diziye kaldığı yerden değil de zaman atlaması yaşanarak devam edilebileceği görüşlerini doğuruyor.

Geçtiğimiz gün Demet Evgar’ın, yüzü olduğu markanın basın lansmanında saçlarını kestirdiği görülmüştü. Uzun saçlarını küt kestiren oyuncu, “Set biter bitmez saçımı kestirdim. Hapishaneden çıkma durum yaşattım kendime…” açıklamasını yapmıştı.

Demet Evgar’ın yeni halini aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz:

Avlu dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Ceren Moray'ın imaj değişikliği, yeni sezonla ilgili kafaları karıştırdı! 9

Evgar’ın ardından bir sürpriz imaj değişikliği de dizide Azra karakterini oynayan Ceren Moray’dan geldi. Moray dizide kızıl saçlarıyla kamera karşısına geçiyordu.

Avlu dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Ceren Moray'ın imaj değişikliği, yeni sezonla ilgili kafaları karıştırdı! 10

Moray, saçlarını kestirmesini şu sözlerle yorumladı:

Jane Birkin’e niyet, “saçı uzun aklı kısa”yı tersine yeniden üreten ayılıklarla uğraşmaya kısmet. Şaka şaka kısmet yok,kusursuz bir hafiflik hissi a dostlar, fevkalade bir biçimde o var.( Allahım ne zaman uzar bu?)

Moray’ın bu paylaşımına dizide Kudret karakterini oynayan Nursel Köse’nin “Çok tatlı yeni imaj, renk ne ?” yorumunu yazdığı görülürken, dizide Dudu karakterini oynayan Ümmü Putgül’ün de “Çok güzel çok” yorumu dikkat çekti. Aslı Enver de Moray’ın paylaşımına kalp emojisi ve “ok” işareti koydu.

Avlu dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Ceren Moray'ın imaj değişikliği, yeni sezonla ilgili kafaları karıştırdı! 11