Ana sayfa Dizi Haberleri Avşar Film, Zalim İstanbul’dan sonra yeni dizisi Masum ve Güzel için de Bahar Şahin’i seçti!

Avşar Film, Zalim İstanbul’dan sonra yeni dizisi Masum ve Güzel için de Bahar Şahin’i seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören ve her bölümüyle reytinglerde zirveye oynayan Zalim İstanbul dizisi hala unutulmadı. Sürükleyici konusuyla birçok genç ismi üne kavuşturan dizinin en dikkat çeken oyuncularından biri de Bahar Şahin’di. Zalim İstanbul’u çeken Avşar Film, bu başarısı üzerine yeni dizisi için de Bahar Şahin’i seçti.

Üç çocuğu ve kayınvalidesiyle birlikte İstanbul’a zengin hemşerilerinin yanına taşınan genç bir kadının hikayesini anlatan Zalim İstanbul, yayınlandığı dönem fırtına gibi esmişti. Entrika, aşk ve kavga dolu dizi her bölümüyle izleyici büyük bir heyecanla Zalim İstanbul’u seyretmişti.

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi usta isimlerin başrolde yer aldığı dizi Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin gibi başarılı ve genç oyuncuların da kariyerinde büyük bir adım atmasını sağlamıştı.

Avşar Film, Zalim İstanbul’dan sonra yeni dizisi Masum ve Güzel için de Bahar Şahin’i seçti! 7

Dizinin en dikkat çeken genç oyuncusu ise Ceren’i canlandıran Bahar Şahin olmuştu. Fettan bir karakter olan ve sürekli ortalığı karıştıran Ceren’e hayat veren Bahar Şahin performansıyla herkesi büyülemişti.

Zalim İstanbul’un yapımcısı Avşar Film şimdi yeni bir dizi hazırlığında. Masum ve Güzel isimli dizi için hazırlıklar sürüyor. Avşar Film yeni dizisinde de Zalim İstanbul ile başarısını ortaya koyan Bahar Şahin ile çalışmak istedi ve genç oyuncuyu ikna etti. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan yetenekli oyuncu en son Gain TV’de yayınlanan dizi Duran’da rol aldı.

Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Bahar Şahin’in yanı sıra Börü’deki performansıyla dikkat çeken Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler ve Erkan Meriç yer alıyor. Dizinin senaristi ise daha önce Kırgın Çiçekler dizisini kaleme alan Burcu Över. Gelen bilgiye göre dizi için oyuncu görüşmeleri sürüyor.