Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz hayranlarına müjde! Hasret çok yakında bitecek!..

Aytaç Şaşmaz hayranlarına müjde! Hasret çok yakında bitecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Oyuncu Aytaç Şaşmaz yılda sadece dört kez yayınlanan Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçti ve birbirinden özel pozlar verdi.

Her sayısında farklı bir temaya odaklanan Magnet Quarterly’nin yeni sayısının tema konusu ‘Kusursuzluk’ oldu. Yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz dergiye verdiği röportajda kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeteneği ve güçlü oyunculuğuyla dikkat çeken Aytaç Şaşmaz, “Her zaman ‘an’da kalmaya gayret ediyorum” diyerek kusursuzluğa bakışını ve bambaşka karakterleri canlandırırken, bu rollere hazırlanırken ‘kusursuz’ performansı sağlamak için neler yaptığını şu sözlerle anlattı;

” İlk olarak hayal ederim ve odaklanırım. Yaptığım işi hayatımın merkezine alıp kendimi onunla bütünleştiririm. Başka bir dünyada, başka bir karaktere bürünmek için “an”da kalmaya gayret ediyorum. O karakterle bütünleşip ona tüm benliğimle inanıyorum. İnandırmak istiyorsan, inanmak zorundasın!”

Aytaç Şaşmaz hayranlarına müjde! Hasret çok yakında bitecek!.. 8

En büyük hayallerinden birinin, beyaz perdede bir süper kahramanı canlandırmak olduğunu söyleyen Aytaç Şaşmaz; “Hayalim Süperman’i canlandırmak. Oyunculuğa başladığımdan beri aklımdaki ilk hedefim bu oldu. En büyük özelliği sorgusuz, sualsiz hayat kurtarmak olduğu için örnek aldığım bir süper kahraman kendisi. Ve en büyük hayallerimden birisi de uçmak” dedi.

Çok yakında yeni sinema filmi projesine başlayacak oyuncu heyecanını ise şu sözlerle ifade etti. “Yeni başlayacağım bir sinema filmim var. Şu günlerde bunun için hazırlık sürecindeyim. Karakter hazırlığındayım. Yakında çekimlerine başlayacağız ve bunun için çok heyecanlıyım.

Aytaç Şaşmaz hayranlarına müjde! Hasret çok yakında bitecek!.. 9

Tüm enerjimi onu düşünerek ve onu hayal ederek geçiriyorum. Alper Çağlar imzalı ilk Göktürk filmimiz, ismi gibi Türk tarihinin en eski zamanlarını göstereceğimiz, öğreteceğimiz ve tanıtacağımız bir film olacak. O yüzden bir an önce başlamak ve çalışmak için can atıyorum.”