Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat, yaz da olsa kış da olsa bir şeyden vazgeçemiyor!

Aybüke Pusat, yaz da olsa kış da olsa bir şeyden vazgeçemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her Yerde Sen dizisiyle geçen sezon ekranda yer alan Aybüke Pusat, Furkan Andıç ile iyi bir ikili olmuş ve dizisi de hayranlarından büyük beğeni toplamıştı. Oyuncu, diziden sonra ise Netflix için 50 metrekare isimli yapımın setinde yer aldı.

Aybüke Pusat, pandemi dönemi de olsa yaz veya kış hiç fark etmeksizin bir şeyden vazgeçemiyor. Oyuncu hem arkadaşları ile bir arada olmaktan hem de denizden hiç vazgeçemediğini yaptığı paylaşımlarla gösteriyor.

Aybüke Pusat, birlikte çok eğlendiği arkadaşları ile farklı mekanlardaki fotoğraflarını ve videolarını instagram hesabından sıklıkla yayınlıyor. 3 milyon takipçisi bulunan Pusat, hızla hayran kitlesini de artırıyor.

Enerji dolu halleriyle sevilen oyuncu, güzelliği ile de hayranlarından sıklıkla iltifatlar alıyor. Aybüke Pusat, Ekim ayının başında yazdan kalma güneşin altında Kekova’da güneşlendiği pozunu yayınlamıştı.

Aybüke Pusat, yaz da olsa kış da olsa bir şeyden vazgeçemiyor! 8

Oyuncu hayatında denizin ne kadar önemli olduğunu da sıklıkla deniz temalı pozları ile gösterdi.

Kış şartlarının kendini gösterdiği bu günlerde ise Aybüke Pusat yine arkadaşları ile deniz kenarında eğlendi.

Oyuncu, aşağıdaki paylaşımı ile de hayranlarından binlerce beğeni aldı. “Ne kadar güzel arkadaşlık böyle” diye yorum yapan oyuncunun takipçileri, hep böyle yüzünün gülmesini istediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Aybüke Pusat, yaz da olsa kış da olsa bir şeyden vazgeçemiyor! 9