Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in yeni projesi ve Bartu Küçükçağlayan’ın sitemi

Gülse Birsel’in yeni projesi ve Bartu Küçükçağlayan’ın sitemi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve son olarak da Jet Sosyete dizileri ile ekranda farklı bir iz bırakan bir isim Gülse Birsel… 3. sezonu ile final yapan Jet Sosyete, ayrıca pandemi döneminde tüm oyuncuların kendi çabaları ile çektikleri videoların birleştirilmesi ile farklı bir deneyimi ilk kez sunan proje olarak da tarihe geçmişti.

Dizilerinin hem senaryosunu yazan hem de başrolünde yer alan Gülse Birsel de bir süredir dinlenmekteydi. Hayranları ise ünlü oyuncunun rahat durmayacağı ve yeni projeler yapacağını düşünüyor. Birsel, ilk tüyoyu da instagram hesabımdan verdi.

Ünlü oyuncu ve senaristi, yeni projesinde yönetmen Tolga Karaçelik ile birlikte çalışıyor. Ancak bunun bir dizi ya da film olmadığını hemen belirtelim.

Gülse Birsel, paylaşımında bunun bir reklam çekimi olduğunu belirtti. Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinde Gülse Birsel ile aynı ekipte yer alan Bartu Küçükçağlayan ise instagram’dan sitem etti.

Gülse Birsel'in yeni projesi ve Bartu Küçükçağlayan'ın sitemi 8

Oyuncu, Bartu Ben isimli dizinin yönetmenliğini de yapan Tolga Karaçelik ve eski rol arkadaşına sitem dolu şu mesajı yolladı: “İkinizin de benim olmadığım bi projede olmanız…”

İşte Birsel’in o paylaşımı:

Reklam çekimi olabilir, bu benim Sundance alma ümidime engel değil! ???? @tolgakaracelik

Gülse Birsel'in yeni projesi ve Bartu Küçükçağlayan'ın sitemi 9