Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan hayranları, bu müjdeyi özellikle bekliyordu! Çekimler başlıyor…

Ayça Ayşin Turan hayranları, bu müjdeyi özellikle bekliyordu! Çekimler başlıyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Karagül dizisiyle büyük dikkat çekmişti Ayça Ayşin Turan. Fox TV’nin 2013-2016 yılları arasında yayınlanan unutulmaz dizisi Karagül’de Ece Uslu’nun ikiz kızlarından Ada’ya hayat veriyordu Ayça Ayşin Turan. Başarılı oyunculuğu ile büyük dikkat çekmişti. 1992 doğumlu olan oyuncu, aslında 2007 yılında henüz 15 yaşındayken Affedilmeyen isimli dizide rol almıştı. Ardından Hayal ve Gerçek ve Dinle Sevgili’de oynayan Turan, Karagül dizisi ile hızlı bir çıkış yakalamıştı.

Bu dizinin ardından Altınsoylar, Meryem, Hakan: Muhafız, Firuze ve Arıza dizilerinde oynayan Ayça Ayşin Turan, neredeyse hepsi dram ağırlıklı dizilerden sonra Ada Masalı dizisinde romantik komedideki başarısını da ortaya koydu. Bu dizideki Haziran karakterine çok yakıştırılırken, başrolde oynadığı Alp Navruz ile de iyi bir ekran uyumu yakaladı. Ardından sevgili olan iki oyuncunun mutlu beraberlikleri ise halen sürüyor ve hayranları tarafından da merakla takip ediliyorlar.

Ayça Ayşin Turan’ın bir sonraki projesi ise merakla bekleniyordu. Şimdilik sezonda bir dizide oynayıp oynamayacağı belli değil oyuncunun. Ancak bir film projesi yeni ortaya çıktı. Turan’ın Temmuz ayında çekimleri başlayacak olan film, Disney Plus için çekileceği tahminleriyle gündeme geldi. Aralık ayından beri setlerden uzak olan Ayça Ayşin Turan’ın Ekin Koç ile partner olacağı da gündeme gelmekte.

Ayça Ayşin Turan hayranları, bu müjdeyi özellikle bekliyordu! Çekimler başlıyor... 7

Ayça Ayşin Turan, kısa bir süre önce yeni projesinin bir film olacağını söylemişti zaten. Bu iddialar doğrulanırken, film de merak uyandırmıştı. Bir aşk hikayesinin anlatılacağı filmde oyuncunun Ekin Koç ile partner olacağı dillendirilmekte şu sıralar. Hayranları iki oyuncuyu şimdiden birbirlerine yakıştırmış görünüyor. Filmle ilgili henüz net bilgiler yok. Ancak 14 Haziran’da yayın hayatına başlayan Disney Plus’ın tüm projelerini gizlilikle yürüttüğü de bilinmekte. Bu nedenle oyuncu da çok fazla bilgi vermemek için konuyla ilgili pek konuşmuyor.

Üç Kuruş dizisiyle son olarak ekranlara gelen Ekin Koç da bir süredir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimlerden. Başarılı oyuncunun Ayça Ayşin Turan ile partner olacağı şeklindeki bilgiler sosyal medyada hayranları tarafından da heyecanla karşılanıyor.