Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si olarak çok sevilmişti, Öykü Gürman’dan yeni dizi müjdesi geldi!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si olarak çok sevilmişti, Öykü Gürman’dan yeni dizi müjdesi geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önce Şarkıcı olarak tanınan Öykü Gürman, daha sonra oyunculuğu ile de kendisinden söz ettirmeyi başardı. Başarılı şarkıcı, atv’nin ekrana damgasını vuran dizisi Sen Anlat Karadeniz’de hayat verdiği Asiye karakteri ile çok sevildi. Başarılı bir oyunculuk sergileyen Öykü Gürman, uzun süredir setlere ara vermiş ve sahne çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. Hayranları ise onu bir dizide de görmeyi arzu ediyordu. Sonunda güzel haber oyuncudan geldi.

1982 İstanbul doğumlu olan Öykü Gürman, ilk olarak Muhallebi Kafa ve Çıplak Kafa isimli programlarla dikkatleri çekmişti. Daha sonra rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde, oyunculuk konusundaki başarısını da ortaya koymuştu. Ardından bir başka dizide de rol aldı ancak dizi, kısa sürede final yaptı. Atv’nin 2020 yılında yayınlanan Gel Dese aşk dizisinin ardından Gürman, uzun süredir ekranda yoktu.

Pandemi sürecinde yaşanan sahne yasakları nedeniyle de çok fazla şarkıcılık kariyerine devam edemediği Öykü Gürman. Ancak bir süre önce verdiği konserlerle birlikte hayranlarıyla buluştu. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte dizilere dönme isteğini belirtti oyuncu.

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si olarak çok sevilmişti, Öykü Gürman'dan yeni dizi müjdesi geldi! 7

2,5 yıldır ekranda olmayan Öykü Gürman, ekrana dönmeye hazırlandığını da ilk kez dile getirdi. “Yeni sezona bir dizi projesi var” diyen Gürman, detay vermedi ama hayranlarının beklediği dizi müjdesini de vermiş oldu. Şu anda görüşme aşamasında olduklarını belirten Öykü Gürman, sürprizi kaçırmamak için daha fazla ayrıntıya
girmedi.

Bu arada yaz boyunca konser turu yapacağını belirten oyuncu, bir süre önce nişanlandığı Fatih İçmeli ile ilişkisi için de “Biz zaten 5 yıl oldu. Ailelerin de katkısı ile taçlandırmak istedik. İkimizin de ailesi açısından çok önemliydi” dedi ve çok yoğun olduğu için henüz düğün tarihlerini planlayamadıklarını da belirtti.