Ana sayfa Sinema Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Sen İnandır’dan güzel haber geldi!

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Sen İnandır’dan güzel haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her ikisi de büyük hayran kitlesine sahip Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni bir projede bir araya geleceği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. İkilinin yeni projesinden beklenen güzel haber de nihayet geldi.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un birlikte rol alacağı Beni İnandır isimli film nihayet sete çıktı. Filmin çekimleri Çanakkale’nin Asos ilçesinde başladı. Bu arada filmin yayınlanacağı mecra da belli oldu. Buna göre Sen İnandır filmi Netflix’te yayınlanacak.

En son Ramo ve Ada Masalı dizileriyle büyük bir çıkış yakalayan Ayça Ayşin Turan uzun süredir setlerden uzaktaydı. Hayranları ondan yeni bir dizi haberi bekliyordu. Ancak Ayça Ayşin Turan hayranlarını şaşırttı ve tercihini filmden yana kullandı.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Sen İnandır’dan güzel haber geldi! 96

Ayça Ayşin Turan’ın adı kısa süre önce Disney Plus için çekilecek O Gelin Benim isimli filmle anılıyordu. BKM’nin yapımcılığında çekilecek filmde Ayça Ayşin Turan’ın partnerinin Serkan Çayoğlu olacağı konuşuluyordu. Ancak kısa süre sonra projeden vaz geçildiği ortaya çıkmıştı.

Taff Pictures imzasını taşıyan İnandır Beni filmini tercih ederek Ekin Koç ile partner olarak dikkat çeken güzel oyuncu, Sahra karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı İnandır Beni filminin oyuncu kadrosunda Yıldız Kültür, Zerrin Sümer, Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da yer alıyor.

İki çocukluk arkadaşın aşk hikayesinin anlatıldığı filmin senaryosu ise Selen Bağcı’ya ait. Hikayede Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakteri ile yerini alacak. Deniz olarak izleyeceğimiz Ekin Koç da başarılı bir fotoğrafçıyı canlandıracak.