Ana sayfa Dizi Haberleri Final sahnesiyle olay yaratan Duy Beni yükselişte!

Final sahnesiyle olay yaratan Duy Beni yükselişte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisi ilk bölümüyle reyting yarışına kötü bir başlangıç yapmıştı. İkinci bölümünün final sahnesiyle çok konuşulan Duy Beni dizisi yükselişe geçmeyi başardı.

Bir gençlik dizisi olan Duy Beni, liselerde öğrenciler arasında yaşanan zorbalıklara dikkat çekiyor. Farklı konusuyla dikkat çeken dizinin başrolünde Berk Hakman ve Ege Kökenli ile birlikte Rabia Soytürk ve Caner Topçu da yer alıyor. Bu oyunculara Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimler eşlik ediyor.

Duy Beni dizisi ilk bölümüyle reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı. Tüm kişiler kategorisinde yedinci sırada yer alan dizi, AB’de günü onuncu olarak tamamlarken, ABC1 kategorisinde ise on üçüncü oldu. Ancak 14 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan ikinci bölümüyle Duy Beni yükselişe geçti.

Final sahnesiyle olay yaratan Duy Beni yükselişte! 97

İkinci bölümünde reytingleri yükselten Duy Beni tüm izleyicilerde bir anda yedincilikten ikinciliğe yükseldi. AB’de dördüncü, ABC1’de de beşinci oldu.

Duy Beni dizisinin başarısı sadece reytinglerle sınırlı kalmadı. Dizinin ilk bölümü YouTube’da 4 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Dolayısıyla reytinglerde şanssız başlayan Duy Beni dizisi önümüzdeki günlerde yerini sağlamlaştıracak gibi görünüyor.

Oldukça çarpıcı bir hikayeye sahip Duy Beni dizisinin ikinci bölümünün final sahnesi de büyük tartışma yarattı. İkinci bölümün final sahnesinde Gerçek Koleji’ndeki zengin çocukları okula yeni gelen Ekim ve Bekir’i zorla soydu. Bu sahne ağır çekimde gösterilince izleyiciler çok fazla etkilendi.

İzleyicinin bu sahneye tepkisi çok sert oldu. Final sahnesinin çok fazla şiddet içerdiğine dikkat çeken izleyicilerden bazıları Duy Beni’nin final yapması gerektiğini savundu. Ancak görünen o ki yayından önce reklamı yapılan final sahnesi Duy Beni’ye iyi geldi ve reytinglerini artırmasını sağladı.