Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Neslihan Atagül hamilelik iddialarına son noktayı koydu!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül hamilelik iddialarına son noktayı koydu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte başrolde yer alacağı Gecenin Ucunda adlı dizi için çok yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Sezonun büyük bir merakla beklenen dizilerinden birisi olan Gecenin Ucunda yeni sezonda Star TV’de izleyici ile buluşacak.

Bir süre tatil yapan oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarda tekne pozlarını yayınladı. Oyuncunun paylaşımlarına bazı hayranları tarafından, ‘Hamile misin acaba?’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Habertürk Gazetesi’nde yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının bu konudaki sorularını yanıtlayan oyuncu hamilelik iddialarına da son noktayı koydu.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül hamilelik iddialarına son noktayı koydu! 8

Çocukları çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Neslihan Atagül’e, basın mensupları tarafından ‘Çocuk özlemi çekiyor musunuz?’ sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu, konuyla alakalı soruları, “Bu işler nasip, kısmet işi… İşimiz, gücümüz var, onlar başlıyor. ‘İstiyorum’ derim, ‘İstemiyorum’ derim. Hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım. Ben de yaşıyorum bu hayatı.” şeklinde cevapladı.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül hamilelik iddialarına son noktayı koydu! 9

Eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçmek için gün sayan Atagül, “Çekimler çok yakın zamanda başlayacak. Ben şimdi konuyla alakalı bir şey söylemeyeyim” açıklamasıyla dikkat çekti.

Aynı zamanda eşiyle birlikte yapımcılığa da adım atan Atagül, “İnsanın bu anlamda kendisini geliştirmesi çok heyecan verici tabii ki. Bambaşka perspektiften bakmaya başladık aynı zamanda. Zaten tahmin edilesi şeylerdi fakat bu anlamda kendimizi geliştiriyoruz ve yetkinlik kazanıyoruz. İnsanın kendisini geliştirmesi acayip keşiflere sebep oluyor. Eğlenceli de bence…” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu ayrıca, sahneye çıkan ilk Türk kadını olarak tarihe geçen oyuncu Afife Jale’nin hayatını anlatan bir projede yer almak isteyebileceğini de şu sözlerle anlattı; “Afife Jale, muazzam bir karakter. Hepimizin önünü açan bir karakter. Onun hayatını oynamak beni heyecanlandırır.”