Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayça Erturan’a yapılan ahlaksız teklif gerçek mi yoksa reklam mı?

Ayça Erturan’a yapılan ahlaksız teklif gerçek mi yoksa reklam mı?

tarafından ker_def
Ayça Erturan’a ahlaksız teklife bir de bu açıdan bakın!

Ünlü oyuncu Ayça Erturan’ın açıklamasından sonra konu yeniden gündeme geldi.

Daha önce ahlaksız teklif konusunda Özge Borak’ın da bir sözü magazin gündeminden düşmemişti.

Ünlü kadınlara sosyal medya hesapları üzerinden ulaşıp bir gecelik birliktelik için teklif yapan zenginler olduğuna yönelik bir düşünce var.

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir ise “Böyle biri gerçekten var mı, hiç emin değilim” diyerek konuya farklı bir bakış açısı getirdi.

Bir iş insanının böyle bir şey yapabileceğine ihtimal vermediğini düşünen Şendir, olaya şüphe ile yaklaşan ve ‘reklam bu iş’ diyenler olduğunu da yazısında hatırlatmakta.

İşte Özay Şendir’in ahlaksız teklif ile ilgili yazdığı yazının detayları:

“Yok öyle değil mesele… İstanbul’da çeşitli etkinliklerde tanıtım mankeni olarak çalışan bir arkadaşım var. Bazen iş bulamaz, bazen alacaklarını tahsil edemez, kutu kadar bir evde yaşar ve sosyal medya hesabına gelen ahlaksız teklif mesajlarına bakarak, gözyaşı döker.

Bir başka sanatçı arkadaşım var, bir sürü tip de ona eserleriyle ilgilenme bahanesiyle yaklaşır, saçma sapan tekliflerde bulunur. Yani parası olan bir grup adam, Instagram’ı kasap dükkanı gibi kullanmaya çalışıyor, bu doğru.

Kadınlara 1 milyon dolar ya da 1 milyon euro öneren tipe gelince, onlarınki tahminen bir şantaj girişimi.

Es kaza birisi bu ahlaksız teklife olumlu şekilde dönse, seni ifşa ederiz diye şantaj yapacak, para ya da seks isteyecekler karşılığında…”

NE OLMUŞTU?

BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan, Instagram hesabından deniz kenarında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına ise ‘Geçip giden zamanları bir yerde bulsam’ notunu düştü.

Ayça Erturan'a yapılan ahlaksız teklif gerçek mi yoksa reklam mı? 7

‘BİR GECE İÇİN 1 MİLYON EURO’
Ancak oyuncunun bu fotoğrafına sosyal medya kullanıcısı çirkin bir yorumda bulundu. Kullanıcı, oyuncunun fotoğrafının altına; ‘Bir gece için bir 1 milyon euro’ yazdı.

‘EDEP YAHU!’
Bu sosyal medya tacizinin ekran görüntüsünü alan Ayça Erturan, görüntüye ‘Edep yahu’ notunu düşerek tacizciyi ifşa etti.