Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın yorumladı; “ Kova burcunun para durumu bu hafta nasıl olacak?”

Aygül Aydın yorumladı; “ Kova burcunun para durumu bu hafta nasıl olacak?”

tarafından zk zk

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Uyarı ve tavsiyeleri dikkatle takip edilen Aygül Aydın bu hafta Kova burcu için şunları söyledi;

“Sevgili Kova burcu, bu hafta özellikle ilişkileriniz ve kariyerinizle ilgili konular önemli bir ivme kazanabilir, uzun zamandır görüşmek istediğiniz biriyle görüşebilirsiniz. Uzun zamandır başlatmak istediğiniz bir projeyi başlatabilirsiniz.

Bu hafta Merkür sizin para evinizden geçiş yapacak, bu şu demek oluyor; Belki de uzun zamandır hayatınızda ilk kez para kazanma isteği içerisinde olabilirsiniz. Maddi konularla ilgilenmek size iyi gelecek, doğru yoldasınız diyebilirim. Çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınız ile ilgili güzel bir haber alabilir, sizi ruhsal ve fiziksel anlamda iyi bir noktaya taşıyacak güzel bir projeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bu hafta, taşınma, aile bireylerinden birinin sağlık problemleri ile ilgilenme bu konuda sorumluluk alma gibi konularda gündeminiz de olabilir.