Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu’na bravo, Bir Zamanlar Çukurova’da Behice’den nefret etmeyen bırakmadı!

Esra Dermancıoğlu’na bravo, Bir Zamanlar Çukurova’da Behice’den nefret etmeyen bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 71 bölümü yayınlanan ve ekranın iz bırakan yapımlarından birisi konumunda… atv’nin sevilen dizisinde Vahide Perçin’in geçtiğimiz bölüm ayrılması, izleyicilerin yüreklerini dağladı.

Hünkar Yaman karakterinin ölümü ise Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice’nin elinden geldi… İzleyiciler zaten Müjgan’ın halası olarak gıcık oldukları karakteri, artık Hünkar’ın katili olarak hiç unutmayacak… Dermancıoğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Mukaddes karakteri ile zaten akıllara yazılmıştı.

Bir de Kırgın Çiçekler’deki Zehra karakteri vardı ki, izleyiciler onu da pek de iyi hatırlamıyor… Şimdi de ünlü oyuncu Bir Zamanlar Çukurova’nın en gıcık kapılan, en nefret edilen karakteri Behice ile akıllara kendini bir kez daha yazdırdı.

Esra Dermancıoğlu'na bravo, Bir Zamanlar Çukurova'da Behice'den nefret etmeyen bırakmadı! 7

Dermancıoğlu’nun müthiş performansı, dizinin kötü kadını kontenjanını çok iyi kullanması, sosyal medyadaki öfke dolu mesajlarla başarının büyüklüğünü de anlatıyor. İşte öfke dolu o yorumlardan bazıları:

“Behice tam yolunmalık kadınsın. Hayali bile güzel ama umarım seyrederiz…”

“Bir insan nefret edilmeyi bu kadar çok başarabilir mi…”

“Behice’den nefret eden kaç kişiyiz?”

“Pis Behice ödesin yaptıklarının bedelini.”

“Oh olsun Behice’ye hapse de girsin, hapse girmeden konağın kadınları onu bi güzel dövsün, diziden de çıksın…”