Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz sosyal medya hamlelerine devam ederken Cemre Baysel sessizliğini koruyor!..

Aytaç Şaşmaz sosyal medya hamlelerine devam ederken Cemre Baysel sessizliğini koruyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Birlikte başrolünde yer aldıkları Baht Oyunu adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti hakkında magazin basınında yer alan ayrılık iddiaları gündem oldu.

Sosyal medya hesaplarında birbirleriyle ilgili sık sık romantik paylaşımlar yapan çiftin instagram hesaplarında birbirlerini takipten çıkması, ayrılık iddialarının fitilini ateşledi.

Ayrılık haberleri ile ilgili suskunluğunu koruyan çiftten Aytaç Şaşmaz bu haberlerin ardından sosyal medyadaki ilk paylaşımını geçtiğimiz günlerde yapmış, ünlü oyuncu, bir mekanda tek başına otururken ki fotoğrafını instagram hesabında yayınlamıştı.

Cemre Baysel ise sosyal medyadaki suskunluğunu koruyor. Güzel oyuncunun instagram hesabındaki en son paylaşımını geçtiğimiz ay yaptığı görülürken Aytaç Şaşmaz’dan yeni bir paylaşım daha geldi.

Aytaç Şaşmaz sosyal medya hamlelerine devam ederken Cemre Baysel sessizliğini koruyor!.. 7

Yakında Fox TV’nin Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu, dizideki imajını instagram hesabında yayınladı.

Darmaduman’da ‘Evren’ karakterine hayat verecek olan oyuncunun fotoğrafının altına çiftin hayranları tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

Bazı takipçileri yakışıklı oyuncuya, ‘Cemre ile ayrıldınız mı? Meraktan çatladık artık bir açıklama gelmez mi? sorusunu yöneltti. Birbirlerini sosyal medya hesaplarında  takip etmeyi bırakan ikilinin beraber oldukları fotoğrafları kaldırmamaları da dikkatlerden kaçmadı.