Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisiyle geri dönen Akın Akınözü’nün durumu aynı Can Yaman’a benzemeye başladı!

Tuzak dizisiyle geri dönen Akın Akınözü’nün durumu aynı Can Yaman’a benzemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Akın Akınözü, Hercai isimli dizideki başarılı çıkışının ardından geçen sezon Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yer aldı. Yeni sezonda ise oyuncuyu 19 Ekim Çarşamba gününden itibaren TV8’de ekrana gelecek olan Tuzak dizisinde Umut karakteri ile izleyeceksiniz.

Akın Akınözü ile birlikte dizide Bensu Soral kadın başrol olarak yer alacak ve iki genç oyuncunun uyumu ve ekran enerjisi de şimdiden iyi bir neticenin ortaya çıkacağına yönelik izlenim veriyor. Diziyi Türkiye’den daha çok yurt dışındaki Akın Akınözü hayranlarının heyecanla beklediği gerçeği de sosyal medyada bir kez daha öne çıkmaya başladı. Özellikle de İspanyolca konuşulan ülkelerde popülerliği hızla artmakta olan Akın Akınözü, bazı yönlerden Can Yaman’ın kaderine benzer bir kader ile yoluna devam ediyor.

Tuzak dizisiyle geri dönen Akın Akınözü'nün durumu aynı Can Yaman'a benzemeye başladı! 8

Akın Akınözü, farklı kişiliği nedeniyle zaman zaman basında ve sosyal medyada eleştirilen birisi. Özellikle Hercai dizisindeki kavga olayı ile sosyal medyada adeta linç yiyen oyuncu, sert mizacı ve sözleriyle de zaman zaman yine eleştirilerin konusu olmuştu. Bu tür durumlarda Türk hayranları tarafından çoğunlukla olumsuz şekilde eleştirilen oyuncu, yabancı hayranlar noktasında ise daha şanslı.

Akın Akınözü, aynen Can Yaman’da olduğu gibi, Türkiye’de çok eleştirilen ama yurt dışında çok desteklenen bir isim haline geldi. Zaten Can Yaman da biraz bu durumu tersine çevirmek, yurt dışında daha geniş kitlelere kendisini daha iyi ifade etmek amacıyla İtalya’ya gitmedi mi? Can Yaman’ın bir süre Türkiye’deki ortamdan uzaklaşmasının da oyuncuya gayet iyi geldiği de kariyerinde elde ettiği sıçrama ile anlaşılıyor.

Tuzak dizisiyle geri dönen Akın Akınözü'nün durumu aynı Can Yaman'a benzemeye başladı! 9

Akın Akınözü ise şimdi Tuzak isimli yeni dizisinde bir intikam hikayesinin tam ortasında olacak. Yeni dizisi heyecanla beklenen oyuncu, yine yurt dışındaki hayranlarından çok büyük destek görüyor. Hem Avrupa hem Latin Amerika ülkelerinde çok geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Akın Akınözü, bu noktada Can Yaman ile örtüşüyor.

Can Yaman gibi Akın Akınözü de sosyal medyada Türkiye dışında birçok ülkede gündem olmayı başarıyor.

19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Tuzak dizisinin başarılı olması, izleyicilerin hikayeyi sevmesi ve yurt dışı satışlarının başlaması ile birlikte Akın Akınözü’nün popülerliğinin Türkiye dışında çok daha hızlı artması ve oyuncuya daha büyük sevgi seli getirmesi bekleniyor.