Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan Azra Akın’a benzeyen yeğenine güldüren tavsiye!

Nurgül Yeşilçay’dan Azra Akın’a benzeyen yeğenine güldüren tavsiye!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, günlük hayattaki esprili tavırları, söylemleriyle sosyal medyayı kimi zaman kahkaha bombardımanına tutuyor. Oyuncu, genelde dram dizileriyle ekrana gelerek izleyenleri ağlatsa da gerçek hayatında hayli esprili bir kişilik. Yeşilçay’ın sosyal medya hesabını takip edenler, ev hayatı, oğlu, yeğeni ve sevgilisiyle hallerini çektiği videoları ve fotoğraflarıyla eğlenceli bir kişilik olduğunu anlayabiliyor.

Nurgül Yeşilçay’ın bir süredir yanından ayrılmayan ve kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Buse Çelik ile çektiği komik videolar ve fotoğraflar da gündeme sık sık geliyor. Özellikle ünlü bir markanın reklamını tiye alıp verdikleri pozun TT olmasıyla birlikte hayli konuşulmuşlardı.

İşte bu fotoğrafta yeğeni ile tüm dünyada tiye alınan markanın reklamının aynısını vermek için hayli çabaladıkları ve oldukça da dikkat çektikleri görülüyor. Yeğeni Buse Çelik ve Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada bu fotoğrafla çok konuşulmuş ve kahkaha attırmıştı.

Nurgül Yeşilçay'dan Azra Akın'a benzeyen yeğenine güldüren tavsiye! 8

Bu kez de ikili bir başka sosyal medya mesajı ile dikkat çektiler. Buse Çelik, teyzesi Nurgül Yeşilçay’ın da aynı zamanda yakın arkadaşı olan Azra Akın ile bir poz vermiş ve bu poza da “Sizce de çok benzemiyor muyuz?” notunu düşerek Yeşilçay’ı etiketlemişti.

Nurgül Yeşilçay da fotoğrafı gören pek çok insan gibi Azra Akın ve yeğenini benzeterek “Benden daha çok benziyorsun. Onun yeğeni ol artık o  zaman” diyerek esprili bir ifade kullandı.

İşte o paylaşım:

Nurgül Yeşilçay'dan Azra Akın'a benzeyen yeğenine güldüren tavsiye! 9