Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Kıratlı hem ödül aldı hem de dekolteli mini elbisesi ile göz doldurdu

Burcu Kıratlı hem ödül aldı hem de dekolteli mini elbisesi ile göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, son yıllarda aradığı projeyi bir türlü bulamayan isimler arasında. En son Aşk ve Mavi dizisinde izlediğimiz oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de hayranlarının yakın takibinde olan bir isim.

Kıratlı, Türk Sineması’nın 106. yılında düzenlenen “Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar” ödülünün sahibi oldu. Büyük onur ve gurur duyan oyuncu, törendeki kıyafetiyle de çok konuşuldu. Bir hayli iddialı bir kıyafet tercih eden oyuncu, mini elbisesi ve dekoltesiyle göz doldurdu. Gecenin en dikkat çeken isimleri arasında bulunan Burcu Kıratlı, sosyal medyada da hayranlarından birçok iltifat aldı. Gurur duyduklarını ifade eden takipçileri “Şu güzelliğe bakın, maşallah” diye yorumlar yaptı.

Burcu Kıratlı hem ödül aldı hem de dekolteli mini elbisesi ile göz doldurdu 7

Sahnede ödül için teşekkür eden oyuncu, oldukça heyecanlıydı… kıratlı, “Burada olmak çok heyecanlı, bir sürü ustamın önünde bu ödülü alıyorum. Çok duygusal bir geceydi aynı zamanda çok da eğlenceliydi, tıpkı sinema gibiydi. Bütün duyguları bir arada yaşadık, her şeyi. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kıratlı instagram hesabından da sahneye çıktığı anın görüntüsünü yayınladı ve aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Türk Sinemasının 106. Yılında “Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar” ödülünü almak çok büyük onurdu.. ve çok heyecanlandım. Biz yeni nesil oyuncular olarak Türk sinemasını en gerçek duygularla en güzel sekılde temsil etmeye devam edeceğiz. Teşekkürler Se.Sam”