Ana sayfa Sosyal Medya Azra Akın tam da kendisine yakışanı yaptı!

Azra Akın tam da kendisine yakışanı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Azra Akın öyle güzel bir iş yaptı ki, hayran olmamak mümkün değil! Türkiye ve Dünya güzelimiz Azra Akın, anne ve babaları cezaevinde olan ve onlardan mahkum kalan çocuklarla birlikte zaman geçirdi. Onlara keyifli anlar yaşattı.

Instagram hesabından duygularını paylaşan oyuncu, sevginin ve vicdanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

2018 yılının Kasım ayında anne olan ve oğlu Demir Koru’nun doğumundan sonra hayata bambaşka gözle bakan Akın, herkesin vicdanına seslenen şu sözleri mesajında paylaştı:

“Bu çocuklar cezaevlerinde anneleriyle yaşayan yavrularımız. Ne olursa olsun sağlıklı büyümek hepsinin hakkı. Anne ve babaları cezaevinde olduğu için hiç bir yavruları görmezden gelemeyiz.
Ayrıca bu çocuklar anneleriyle birlikte cezaevlerinde büyümek zorunda iseler şartlarının dışardaki yaşıtlarından farklı olmadığından emin olmalıyız ki vicdanlarımız rahat olsun.

Sormak istiyorum acaba bu çocukların beslenmeleri, sağlıkları, eğitimleri konusunda her şey yolunda mı? Psikolojileri nasıl? Çünkü unutmayalım sağlıklı şartlarda büyümeyen her bir çocuk vicdanlarımızda kapatılması mümkün olmayan büyük bir yara olarak yaşayacaktır.”

Azra Akın tam da kendisine yakışanı yaptı! 7