Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in çiftlerine bakın siz! En Popüler Çiftler sıralamasında ilk üçü kimseye bırakmadılar!

Kardeşlerim’in çiftlerine bakın siz! En Popüler Çiftler sıralamasında ilk üçü kimseye bırakmadılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde sosyal medyada dizilerin oyuncuları ve çiftleriyle ilgili yapılan ‘popülerlik’ sıralamasında öne hep gençlik dizileri çıkıyor! Genç kuşak oyuncuların rol aldıkları dizilerdeki karakterleri ile popüler oldukları bir yaz sezonu geçirdik. Duy Beni ve Tozluyaka dizileri, liseli gençlerin hayatlarına bakışı ile dikkatleri çeken yapımlar oldu ve sezonda da devam ediyor. Kardeşlerim ise 3. sezondur ekranda.

Sosyal medyayı daha çok genç kuşağın kullanıyor olmasının, ortaya çıkan tablolarda bazı genç oyuncuların öne geçmesinde etkili olduğu anlaşılabiliyor! Bazı sosyal medya ölçümleme servislerinin günlük, haftalık, aylık olarak yaptıkları ölçümlemelerle belirlenen ‘en popüler kadın oyuncular’, ‘en popüler erkek oyuncular’, ‘en popüler dizi çiftleri’ gibi kategorilerde son dönemde gençlik dizilerinin oyuncuları ve çiftleri ilk sıralarda.

Somera’nın yaptığı ve 14-21 Eylül tarihleri arasını kapsayan süreçte gelen iletilere bakılarak ‘En Popüler Çiftler’ tablosunda 5 dizi çifti ön plana çıkmakta. İlk 5’te yer alan bu çiftlerin üçünün Kardeşlerim dizisinden olması da dikkat çekici bir başarı!

Genelde dizilerin başrol oyuncuları dizi çifti olarak dikkat çeker ve konuşulur ama Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk’un ardından bu sezon başka çiftleri de konuşur oldu izleyici! Birinci sıra uzun zamandır aynı! İkinci sırada da Aybike ve Berk çifti var. Onları yine aynı dizinin Süsen ve Ömer karakterleri takip ediyor

Kardeşlerim’in listeye ağırlığını koyduğu tablonun 4. çifti ise yaz sezonunda başlayan ve hala devam eden Duy Beni isimli gençlik dizisinin çifti Ekim ve Kanat… 5. sırada da yine yaz aylarından beri ekranda olan Tozluyaka isimli gençlik dizisi var. Bu dizinin ön plana çıkan çifti Zeyno ve Çağrı da haftanın en popüler dizi çifti sıralamasında 5. sırada dikkatleri çekmekte…