Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baba dizisine katılan Dilara Aksüyek’ten yeni projeler de geliyor!

Baba dizisine katılan Dilara Aksüyek’ten yeni projeler de geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, Arıza’nın ardından Baba dizisinde yine Tolga Sarıtaş ile partner olmuştu. Oyuncu, dizide her şeyin yolunda olduğunu söyledi.1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Baba dizisinde Elif karakterini canlandırıyor.

Geçen sezen Arıza dizisindeki Füsun karakterinin ardından Baş Belası isimli atv dizisinde de rol alan oyuncu, sonradan katıldığı Baba dizisiyle yoluna devam ediyor. Dilara Aksüyek, Arıza dizisinde olduğu gibi Tolga Sarıtaş’ın partneri olunca hayranları bu duruma memnun oldu.

Baba dizisinde de dikkat çeken performans sergileyen oyuncu, “Başka güzel şeyler var” diyerek, yeni projelerinin de geleceğini anlattı. Ancak oyuncu yeni projeler hakkında detay vermedi.

Yaz döneminde tatil planlarının olduğunu anlatan oyuncu, sesiz ve sakin bir yerde tatil yapmak istediğini söyledi..

Dilara Aksüyek, aşk hayatında ise kimsenin bulunmadığını ve aşk yaşamak istemediğini söyledi… Şu anda hayatında kimsenin bulunmadığını anlatan oyuncu, uzun süre de kimse ile aşk yaşamak istemediğini belirtti.

2012 yılında kariyerine başlayan oyuncu, Merhamet isimli dizideki Sadiye karakteri ile güçlü bir çıkış sergiledi. Adı Mutluluk ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileri ile tecrübe kazanan Dilara Aksüyek’in en dikkat çeken projesi ise İstanbullu Gelin oldu. İpek karakterini canlandıran oyuncu, bu dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde etti.