Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin Sevil’i Beril Pozam, projeyi ilk okuduğunda gönülden bağlanmış!

Baba dizisinin Sevil’i Beril Pozam, projeyi ilk okuduğunda gönülden bağlanmış!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı, başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisi Salı günlerine çok farklı bir heyecan getirdi. Geleneksel Türk aile yapısından izler taşıyan dizide yer alan başarılı isimlerden biri de Beril Pozam.

Beril Pozam, Baba dizisinde Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir karakterinin sevdiği kadını oynuyor. Anaokulu öğretmeni olan Sevil, Kadir’le üniversitede tanışmıştır. Aradığı huzuru, güveni Kadir’de bulur. Ancak planladıkları gibi bir gelecek kuramazlar. Sevil başkasıyla evlenir, kızı Üzüm dünyaya geldikten sonra boşanırlar. Üzüm’e kendini adayan Sevil’in düşünceleri sevdiği adam olan Kadir’in hapisten çıkmasıyla değişir.

Baba dizisinin Sevil’i Beril Pozam, projeyi ilk okuduğunda gönülden bağlanmış! 7

Beril Pozam, Hürriyet’ten Ferit Ömeroğlu’nun konuğu olduğu programda Baba dizisi ve hayatıyla ilgili soruları cevapladı. Senaryoyu okuduğunda çok heyecanlandığını belirten Beril Pozam, ilk günkü heyecanıyla böyle bir işin içinde olmaktan ve özellikle Sevil’i oynamaktan çok memnun olduğunu belirterek senaryo ilk eline verildiğinde yaşadıklarını şöyle anlattı;

“Sevil rolünü bana verdiler, evde okudum ve ağladım, o an kalbime sanki bir hançer saplandı. Çok, çok ilginçti çünkü belki her kadın hayatında böyle bir şey yaşıyor. Öyle hissettim. Çünkü bu kadar çok sevmek, unutmamak, vazgeçememek ve yarım kalması çok acı verici. Özellikle o yarım kalma hali Titanic filminden beri benim canımı çok acıtır.

Karşılıklı şiirleştikleri sahnelerin kendisini derinden etkilediğini söyleyen genç oyuncu, dizide canlandırdığı Sevil ile Kadir’in birbirine söyleyemedikleri her şeyi şiirle ifade etmelerinden de çok etkilendiğini belirterek şunları dile getirdi;

“Zaten o kadar gerçek, o kadar hayattan yazılmış, çekilmiş ve oynanmış bir iş ki karşılığını bulması çok güzel. İlk bölümü izledim ve birlikte emek verdiğim herkese mesaj attım. İşin içinde olmasam bile bir dakika başından kalkamam.”