Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olay olacak! İşte yeni dizi çiftimiz Ömer ve Leyla!

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olay olacak! İşte yeni dizi çiftimiz Ömer ve Leyla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında henüz yayın tarihi duyurulmayan Kasaba Doktoru isimli yeni dizinin çalışmaları tempolu bir şekilde devam ediyor. Ozan Akbaba’nın yanı sıra, Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı’nın da başrolünde yer aldığı dizinin bir diğer önemli ismi ise Vildan Atasever oldu.

2 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Mucize Doktor gibi bir projenin ardından TRT1’de yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisi de hekimlerin ne kadar önemli olduklarını bir kez daha ortaya koyacak. Ülkemizde doktorlara, sağlıkçılara yönelik şiddet olaylarının gölgesinde yeni dizi vereceği mesajlarla toplumda farkındalık oluşturacak.

Kasaba Doktoru dizisinde iki genç oyuncunun partnerliğini izleyeceksiniz. Hazal Subaşı hikayede Leyla karakterini canlandıracak. Deniz Can Aktaş ise Ömer olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Sosyal medyayı şimdiden Ömer ile Leyla dizi çiftinin heyecanı kapladı…

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olay olacak! İşte yeni dizi çiftimiz Ömer ve Leyla! 10

Menajerimi Ara dizisindeki Barış karakteri ile geçen sezon çok iyi çıkış yapan Deniz Can Aktaş’ı bu sefer yetenekli ve gelecek vaat eden bir doktor olarak izleyeceksiniz.

Ömer karakteri ile bütünleşeceği daha dizinin ilk fragmanından anlaşılan oyuncu, partneri Hazal Subaşı ile de sosyal medyada çok konuşulacak isimlerden birisi olacak gibi gözüküyor.

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olay olacak! İşte yeni dizi çiftimiz Ömer ve Leyla! 11

Deniz Can Aktaş’ın yeni dizisindeki imajındaki bazı değişiklikler de setten yansıyan ilk görüntülerde görünüyor. Genç oyuncu için başarılı bir imaj çalışması yapılmış.

Çukur dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan Hazal Subaşı ise bu hikayede idealist doktor Leyla karakteri ile izleyenlere güçlü mesajlar vermeye çalışacak.

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olay olacak! İşte yeni dizi çiftimiz Ömer ve Leyla! 12

Hazal Subaşı hem yetenekleri hem de güzelliği ile yine hayranlarını mest edecek gibi duruyor.

Kendisini hayat kurtarmaya adayan efsane bir cerrah olarak Ozan Akbaba’yı izleyeceksiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi önemli bir dizideki 6 sezonluk başarısının ardından, ünlü oyuncu bu sefer Ali doktor olarak izleyicilerin gönlünü kazanmaya geliyor.

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş olay olacak! İşte yeni dizi çiftimiz Ömer ve Leyla! 13

Ozan Akbaba adına çok sevilen İlyas Çakırbeyli karakterinden sonra yeni karakteri kabul ettirmesi kolay bir süreç olmayacaktır.

Kasaba Doktoru, hekimlerin önemini bir kez daha hatırlatacak. Efsane cerrah Ali’nin şehirden uzaktaki bir kasabanın hastanesinde, arkadaşları ile birlikte verdiği hayat kurtarma mücadelesini yakında TRT1 ekranında bulacaksınız.

İnsanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serecek olan Kasaba Doktoru dizisi, sağlıkçılara ve doktorlara yönelik olarak sergilenen şiddetin önüne geçme konusunda farkındalık yaratacak bir proje olarak da çok konuşulacaktır.