Ana sayfa Sosyal Medya Beril Pozam açık verdi, Yalı Çapkını dizisi için büyük gizlilik çabası ortaya çıktı!

Beril Pozam açık verdi, Yalı Çapkını dizisi için büyük gizlilik çabası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisiyle ilgili bildiklerini annesiyle bile paylaşmıyor! Yalı Çapkını dizisinin setinden bilgi sızmaması için hem oyuncuların hem de ekibin yoğun bir çaba içinde olduğunu bir kez de Beril Pozam’ın sözleri ortaya koydu.

Büyük başarı kazandığı ilk sezonun ardından Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu da büyük bir heyecan ile bekleniyor. 15 Eylül Cuma günü ikinci sezonu başlaması beklenen dizinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Beril Pozam.

Suna karakteri ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, ilk sezon boyunca hayranlarından yoğun bir destek gördü. Sosyal medyada çok konuşulan oyuncular arasında bulunan Beril Pozam, dizinin hikayesinden ne kadar çok etkilendiğini MAG dergisindeki açıklamaları ile de ortaya koydu.

Dergi çekimlerinde özel pozlar da veren oyuncu, her hafta kendisinin de senaryoya çok şaşırdığını şu sözlerle anlattı:

“Her hafta, oyuncusu olarak beni de şaşırtan ve heyecanlandıran bir işin içindeyim ve bundan çok memnunum. Hem senaryoyu okurken hem de cuma akşamları izlerken, hatta bir sonraki hafta hakkında “Acaba ne olacak?” diye düşünmekten büyük keyif alıyorum.”

Dizinin diğer oyuncuları gibi hikayeyi büyük merak ile takip eden ve sonraki bölümlerde neler olacağı konusunda bilgi sızmaması için büyük çaba harcayan Beril Pozam, bu konuyu da açıklamasında şu sözlerle ortaya koydu:

“İnanın bildiklerimi annemle bile paylaşmıyorum, çünkü hafta hafta takip etmenin yaşattığı heyecan bambaşka.”

Bildiklerini annesi ile bile paylaşmaktan kaçınan oyuncu, dizi için oluşturulan bilgi sızmaması ve heyecanın her hafta ekranda devam etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını aslında bu ifadesi ile ortaya koymuş oldu. Bu da dizinin setinde sıkı bir gizlilik çabasına işaret ediyor.

Peki yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor? Yine büyük sürprizler var. Beril Pozam, “Sadece şunu söyleyebilirim, bence yine şahane bir sezon bizi bekliyor” diyerek heyecanı bir kat daha artırdı.