Ana sayfa Sosyal Medya Baba olmaya hazırlanan Selahattin Paşalı, popülerlik beni korkutmaz açıklamasıyla dikkat çekti!

Baba olmaya hazırlanan Selahattin Paşalı, popülerlik beni korkutmaz açıklamasıyla dikkat çekti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Selahattin Paşalı, rol aldığı dizilerle son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor. Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Osman’ karakteriyle adını geniş bir kitlelere duyuran Selahattin Paşalı, son olarak Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

Genç yaşta şöhreti yakalayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturmuştu. Çift, kızlarına ‘Leyla Pera’ ismini vereceklerini açıkladı.

Baba adayı Selahattin Paşalı şimdilerde bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Kız bebek babası olmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu, İstanbul Film Festivali’nin ödül töreninde basın mensuplarına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bebeğine vereceği ismi açıklayan Selahattin Paşalı’nın, isim konusunda meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ’dan esinlendiği düşünüldü.

Baba olmaya hazırlanan Selahattin Paşalı, popülerlik beni korkutmaz açıklamasıyla dikkat çekti! 7

Başak Dizer’le yıllar önce rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün doğan oğluna Kurt Efe adını verdi.

Son olarak, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle dijital ekranda boy gösteren ünlü oyuncu Selahattin Paşalı da, ‘Bebeğine rol aldığı diziden esinlenmiş olacak ki ‘Leyla Pera’ adını vereceğini açıkladı.

Kariyeri ile ilgili de konuşan Selahattin Paşalı, “Popülerlik beni korkutmaz tam tersine daha fazla başarılı ve mütevazi olmak için beni motive eder” açıklamasıyla dikkat çekti.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunun çekileceğini de söyleyen Paşalı; “Elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm ekip ile güzel bir iş çıkardık. Devamı gelecek. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.