Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi bir sahne ile Halit Ergenç efsanesini yıktı, geçti!

Babil dizisi bir sahne ile Halit Ergenç efsanesini yıktı, geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde Halit Ergenç, Kanuni Sultan Süleyman karakteri ile dünyaya nam saldı… Ergenç’in muhteşem başarısı dizinin büyük etki yaratmasında önemli bir etkendi… Hikayesiyle, oyuncu kadrosuyla ve tüm dünyayı etkileyen müthiş başarısıyla Muhteşem Yüzyıl dizi tarihimizin en özel yapımı konumunda.

Babil ise Star TV ekranında başladı ve iyi bir performans sergiliyor. Hayata dair verdiği mesajlar o kadar güçlü ki, dizinin her sahnesi bir ders niteliği taşıyor.

Babil dizisinin 5. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. 14 Şubat’ta ekrana gelecek bu bölümde İrfan, hayatı boyunca karşı durduğu Süleyman gibi mafyanın elini oğlu Deniz’i tedavi ettirebilmek için öptü…

Babil dizisi bir sahne ile Halit Ergenç efsanesini yıktı, geçti! 8

İşte bu sahnenin yayınlanmasından sonra sosyal medyada “Kanuni’ye el öptüren hayat bize ne yapmaz” şeklinde yorum yapılmaya başlandı.

“Ne hallere düştün sen Süleyman” diyerek Muhteşem Yüzyıl dizisine yapılan gönderme dikkatleri çekmekte.

Babil dizisi bir sahne ile Halit Ergenç efsanesini yıktı, geçti! 9

Ayrıca dizide Mesut Akusta’nın canlandırdığı karakterin adının Süleyman olması da çok entresan. Sanki Muhteşem Yüzyıl dizisine bir gönderme mi diye insan düşünmeden edemiyor.

Sonuçta öpülen elin sahibi Süleyman… Muhteşem Yüzyılda da güçlü olan Süleyman idi, Babil dizisinde de güçlü olan Süleyman… Yani Süleyman ismi üzerinden bir güç gösterisi var ama oyuncular yer değiştirdi. Halit Ergenç önceden kudretin temsilcisiydi, şimdi o kudretin elini öpen bir çaresiz…